Strefa pomocy > Gothic
Styl walki
pokryw:
(Joł, mam nadzieję, że takiego tematu nie ma, szukałem w wszyszukiwarce, ale jeżeli jest, to sorry).
Jaki stosujecie styl walki w GI ? Wskoczenie na niedostępną półkę czy coś innego i pykanie z łuku/kuszy/czarów, użycie czaru zamrażającego i bicie mieczem itp.?
krassus:
Ja zawsze staram się unikać walki z liczniejszym przeciwnikiem. Podchodzę do bestii aż zaatakuje mnie. Robię to jednak w taki sposób by inne bestie pozostały na miejscu. Często korzystam z zamrożenia oraz naturalnych utrudnień jak wąskie przejścia czy kamienie i półki skalne!
Vatar:
To zalezy czy jest grupa czy pojedynczy osobnik.jeśli grupa to pakuje ile wlezie na odleglosc z kuszy.A jak pojedynczy to okaladam go b.jednoreczną.
stefan666:
--- Cytuj ---Ja zawsze staram się unikać walki z liczniejszym przeciwnikiem. Podchodzę do bestii aż zaatakuje mnie. Robię to jednak w taki sposób by inne bestie pozostały na miejscu. Często korzystam z zamrożenia oraz naturalnych utrudnień jak wąskie przejścia czy kamienie i półki skalne
--- Koniec cytatu ---
Taa tylko że zamrożenie jest na 3 sek a co do odciągania zwierząt to jest to trudne np. z brzytwami bo jak jedna biegnie to za nią wszystkie i w tedy ząk a ja zawsze robie tak stoje na wyżynie i wale je z łuku a chwile wcześniej robie save . A z grópa walcze tylko w ostatecznosc choc szanse są nie wielkie bo jak cię gryzą czy walą orkowie np. 5 na raz to nie masz możliwość ruchu . Polecam używać czaru takiego jak piorun bo wali np. 5 besti na raz i to jest dobre
Vessen:
A moim ulubionym jest rażenie z łuku. Można walić z dystansu i łuk zadaje duże obrażenia (tylko trochę mniejsze od kuszy).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej