Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Co dalej?

(1/1)

Arti:
No więc tak, jestem w Geldern. Zobaczyłem sobie poradnik jaki był w pudełku z G3, tak z nudów. I zauważyłem, że coś źle robię, przedwcześnie poszedłem do Geldern, mimo to szedłem tak jak mi kazali NPC'e.

Droga:  Ardea - Reddock - CapDun - Montera - Gotha - Okara - Vengard( pod wpływem Okary tam poszedłem ) - Geldern
Dorga Poradnika: Ardea - Reddock - CapDun - Montera - Gotha - Vengard - Faring ( czemu tu?? ) - Klan Młota - Klan Wilka - Xardas - Geldern o.o - Trelis - Poszukiwania Artefaktów

O co chodzi?

Isentor:
Możesz sobie chodzić tak jak ci się żywnie podoba. Po prostu autor poradnika obrał sobie taką drogę bo jest to po kolei i nie trzeba się za nadto nachodzić.

Ingvar114:
Dlatego Faring, bo tamtędy najłatwiej jest sie dostać do Klanu Wilka, w którym znajdziesz dużo info o Xardasie
a przechodzic mozesz nie po koleji tylko tak jak chcesz

Ankh-Morpork:
Ja ( mimo iż posiadam poradnik do gry ) gram bez niego, idę tam, gdzie chcę. Zaglądam do niego w tedy, jeżeli nie mogę wykonać jakiejś misji. Jest to dobre w ]|[ Gothica, że nie jestem skazany na to, że muszę iść wykonać misje tam, gdzie muszę- po prostu idę, gdzie mi się żywnie podoba.

Ankh

Hataker:
No zgadza się, a poradnik obrał taką drogę bo można szybko dostać level  i zacząć misje z adamosem.
Po czym zebrać artefakty zniszczyć i skończyć grę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej