Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Niedopatrzebnie PB w gothic 1!
Lord Scorpio:
W sumie możliwe jest, że PB nie myśleli o kolejnej części choć jak się okazało zakończenie G1 było takie, iż łatwo było wrócić do tematu:) a co do Kruka to uważam, że to oczywista oczywistośc, że Beliar maczał palce w powrocie do "zdrowie" Kruka w końcu potrzebował go do zdobycia miecza więc jeżeli tak to tłumaczymy to PB wiedzieli co robili;)
Giual:
Mym skromnym zdaniem sadzę że chłopaki z PB myśleli że gdy stary obóz zostaje zamknięty w IV rozdziale do niego nikt nie wchodzi i giną tylko te NPC co stoją przed bramami obozu a reszta sobie żyje,oczywiście jak używacie kodów lub szukacie buga żeby dostać sie do SO do nie miejcie pretensji.Ja nigdy nie weszłem do SO gdy jest zamknięte i nie grałem na kodach ledwo dałem rade strażnikom przed bramami a co dopiero gomeza trzy,cztery celne uderzenia gomez i jesteście na glebie,no chyba że jesteście magiem wtedy prawdopodobieństwo jest większe żeby go zabić.
Uchiha Sasuke:
To coś dziwnego. Albo ja mam dziwnego buga albo wy. Kiedy ja się teleportuje do SO. I wchodze do siedziby magnatów, Kruk stoi w miejscu i gdy chce do niego zagadać mówi "Odejć" i wszystko. To chyba dziwne?
fijolek:
Nie to niebug bo to się i również u mnie i u maich kupli da zrobić (czyli zabić kruka) i fakt jest to niedopracowanie...
Bezimienna_:
właśnie od pewnego czasu nurtuje mnie ta rzecz xD ten moment widziałam dość dawno (już zdążyłam pozapominać, chociaż przechodzę drugi raz i mam zamiar dokładniej go prześledzić) + moje zaskoczenie wywołane tą sceną, więc nie pamiętam dokładnie, ale było coś chyba z tym, że Gomez mówił coś o gostku imieniem Stone. nie jestem pewna, ale chyba, że był zdrajcą czy coś.. a podobno z nim związana jest misja wydostania go z lochu i ulepszenia zbroi :)
(powiew świeżości w temacie )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej