Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Windows XP Professional
(1/1)
PLShayloPL:
Cześć
Ostatnio kupiłem gazetę o programach itp. na jakiejś stronie była napisana straszna wieść pisali tam coś takiego podobno główny wydawca Microsoft Windows XP zrezygnował z tego systemu i nie można będzie mieć go na kompie już za rok obowiązywać natomiast będzie drogi i srogi następca WINDOWS VISTA byle jaki tam nie ważne że ma wysokie wymagania sprzętowe dla kompa zarówno jak i dla gier ale będzie trzeba kupić a może ściągnąć ale wątpie lecz zarówno istnieje sposób żeby mieć XP i się cieszyć który jest opisany w gazecie.
Chce tylko wiedzieć co o tym myślicie bo moim skromnym zdaniem to bardzo źle dla przyszłości Microsoftu
Valdar:
MS po prostu przestanie wydawać poprawki do XP ;) Zajmie się teraz tylko i wyłącznie Vistą. Mimo to według mnie źle robią bo XP nadal jest popularniejszy.
Jeśli komuś się nie podoba to co się dzieje w MS, zawsze ma wybór ;) Istnieje takie coś jak wolne oprogramowanie. Chodzi mi tu oczywiście o Linux'y ;) Do pracy są bardzo dobre, sam korzystam ;)
Paddy:
Linux nie obsługuje plików .exe więc......(chyba nie muszę dalej pisać, prawda?) chyba że kupicie sobie droższą wersje.......
A co da XP na pewno nie siądzie do czasu kiedy wyjdzie 7, więc radzę się nie przejmować...... a jak już będzie tak źle to na stronie MS jest łatka która z XP zrobi taką mniej wydającą Vistę, ale te wszystkie bajery ma więc nie wiem czym się to różni.... To by było na tyle.
Respev:
--- Cytuj ---Linux'y
--- Koniec cytatu ---
Ekhm, po pierwsze pisze się "Linuksy", po drugie Linux jest jeden.
--- Cytuj ---chyba że kupicie sobie droższą wersje.......
--- Koniec cytatu ---
Czego droższą wersję? Linux jest tylko jeden.
--- Cytuj ---podobno główny wydawca Microsoft Windows XP
--- Koniec cytatu ---
Jaki główny wydawca? Wydawca jest tylko jeden - Microsoft. Gratuluję autorowi wzorowego czytania ze zrozumieniem.
--- Cytuj ---Linux nie obsługuje plików .exe więc......(chyba nie muszę dalej pisać, prawda?)
--- Koniec cytatu ---
To zapewne to, że gram w Obliviona i CoD2 na moim Debianie, to cud Boski spełniony dzięki pewnej osobie z Torunia. Zamiast siać kolejne ziarno bzdur, najpierw poczytaj o tym systemie, bo widać jaką masz o nim marną wiedzę.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej