Strefa pomocy > Gothic
Problem z Baalem na cmentarzysku
daf:
Ten cały Baal Loar czy jakoś tak poszliśmy na końcu do tej jaskini po prawej i idiota tam stoi i nie chce się ruszyć żeby przejść do dużej komnaty. Da się coś z tym zrobić?
momo:
Zagadaj do niego, użyj jeszcze raz kołowrotu (tego do otwarcia drzwi), pokręć się trochę wokoło, wyjdź z jaskini całkiem na zewnątrz (tak żeby było ładowanie), wejdź i spróbuj znowu. Możesz jeszcze spróbować zapisać grę, urychomić ponownie, może coś się ruszy. Jak nie zaskoczy to chyba zostaje Ci tylko wcześniejszy zapis...
diego16:
Ja też tak miałem gdy grałem pierwszy raz w Gothica, mi pomogło wczytanie ostatniego Sejva .
Pozdro: diego16
daf:
Problem w tym, że nie reaguje na nic. A savea mam już w tym złym momencie. Kurna chyba muszę zaczynać gierkę od początku.
Bury:
Nawet jak atakujesz to nic?Spróbuj może go rozruszać czitami,znaczy się wpisz: B->marvin->B,potem naceluj na niego tak żeby wyświetliło się jego imie i kliknij O,powinieneś wtedy być nim i dojdź do komnaty,albo gdzieś przemienie on i Bezi.Mi się właśnie w taki sposób udało jak miałem taki błąd,tylko że z takim kolesiem z placu świątynnego co miał mnie po almanach zaprowadzić do skryjówki goblinów...Spróbuj może się uda
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej