Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Czy G3(orginalny) będzie chodził z płytką?

(1/2) > >>

deno:
Yo wszystkim czy G3 (orginalny)będzie chodził z płytką (bo większośc osób mówi mi że orginalne gry chodzą z płytką) bo myslę ze raczej tak (bo moj tata mowi ze jak chodzi z to ze bende se mial 1500RAM a jak bez to 1024 bo jak bez płytki to mówi ze gra odpala sie przez system i ze nie potrzebuje tyle RAMu a jak z płytką to ze potrzebuje więcej RAMu) więc pliz pomóżcie i powiedzcie jak najszybciej!!! z góry thx!!!

Isentor:
Skąd mamy to wiedzieć ? Gra zostanie wydana na płycie DVD więc powinna zawierać dwie instalacje maksymalną i minimalną w przypadku tej drugiej do gry niezbędna będzie płytka z Gothic 3. Możliwe też, że zostanie to zrobione tak jak w przypadku G2 i gra będzie działała jedynie z płytą. Najlepiej dmuchać na zimne...bardziej nastawiłbym się na to, że do gry w Gothic 3 będziemy potrzebowali płytki.

deno:
ale ja mam G2 i mi po zainstalowaniu chodzi bez płytki!!!

Isentor:

--- Cytat: deno ---ale ja mam G2 i mi po zainstalowaniu chodzi bez płytki!!!

--- Koniec cytatu ---
Edycja premierowa Gothic 2 zawierała 4 CD na 3 z nich znajdowała się gra zaś na ostatniej umieszczono bonusy. By pograć sobie w grę trzeba było umieścić płytę numer 3 w cd-romie. Dopiero teraz gdy wydawano grę któryś raz z kolei umieszczono ją na płytce DVD i zrobiono tak by działała samodzielnie.

deno:
ale ja mam ja na 3 cd!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej