Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Takor

(1/4) > >>

Vassili:
Mam pytanko - gdy rozmawiałem z Bartokiem i mi powiedział że zaginął jego przyjaciel (chyba miał na imię takor) miał iść do portu po bagienne ziele. Wie ktoś może gdzie on jest?? Niewiem dokładnie ale wydaje mi się że w śród niewolników go niema.
Jeśli był taki temat to przepraszam.

Tak Ogrodnik:

--- Cytat: Quentin Arcymag Wody ---Mam pytanko - gdy rozmawiałem z Bartokiem i mi powiedział że zaginął jego przyjaciel (chyba miał na imię takor) miał iść do portu po bagienne ziele. Wie ktoś może gdzie on jest?? Niewiem dokładnie ale wydaje mi się że w śród niewolników go niema.
Jeśli był taki temat to przepraszam.
--- Koniec cytatu ---
Dawno nie grałem w Gothica II, ale wydaje mi się, że ktoś o takim nicku został zamknięty w jednej z wież

Vassili:

--- Cytuj ---Dawno nie grałem w Gothica II, ale wydaje mi się, że ktoś o takim nicku został zamknięty w jednej z wież
--- Koniec cytatu ---
w wieży został zamknięty Joe. Myślę że ktoś wie gdzie jest?

Eregrin:
Tak, ja też właśnie to miałem napisać ;-) TROKAR nie wiem gdziue on jest. Pewnie jakieś tam niedokończony qest, albo coś.  Myślę, że można go zn aleźć w jakiejś jaskini, lecz ja go jeszcze nigdy w życiu nie znalazłem.

diego16:
W GII+ grałem troche dawno ale przypominam sobie że tesz niemogłem go znaleść. Mi się wydaje że jest to quest niedokończony albo specjalnie niedokończony aby gracze mieli oczym gdybać.hehehehe

Pozdro: doego16

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej