Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Fajny sposób na zdobycie pieniędzy

<< < (2/2)

Onar:
Ja mam sposób, że robimy u Harada 2 miecze, jeden zakładamy, potem on kupuje za 150 a nasz zrobiony oręż dalej jest w ekwipunku :D. Ponownie możemy go sprzedać i dalej mamy go w ekwipunku. Można zdobyć sporo kasy jak na dobry początek :P.

--- Cytuj ---Cheaterzy.... Jak się umie grać to się ma kasy w PiS%#. No ale jak się nie umie grać to polecam jednak ten browar bo najmniej cZItOwaTY. Ja wam mówię żeby po spełniać jak najwięcej questów w 1 rozdziale i nabić jak najwięcej expa. I nauczyć się myślistwa to kasy macie w bród.W drugim rozdziale to samo. W trzecim raczej nie bo poszukiwacz was rozjedzie. Jednakże jakąkolwiek ścieżkę obierzecie to ja wam mówię żebyście nie cheatowali.
--- Koniec cytatu ---

No ale my mówimy w temaecie jak można cheatować, a nie żebyśmy cheatowali.:P poza tym dla mnie to nie jest cheat tylko bład w grze. Nie używamy marvin mode.

krassus:
Najlepszy sposób na kasę bez kodów to kucie mieczy. Wystarczy pójść na farmę Onara i od Beneta kupić stalowe pręty. Potem pozwalamy mu raz uderzyć młotem czy skorzystać z pieca i znów wybieramy opcję zakupów. Stalowe pręty znów są do kupienia. Tak można robić w nieskończoność. Wykute miecze sprzedajemy komu chcemy, lecz najbardziej opłacalne jest to u Harada. Pozdrawiam

Russel:

--- Cytat: Onar ---Ja mam sposób, że robimy u Harada 2 miecze, jeden zakładamy, potem on kupuje za 150 a nasz zrobiony oręż dalej jest w ekwipunku :D. Ponownie możemy go sprzedać i dalej mamy go w ekwipunku. Można zdobyć sporo kasy jak na dobry początek :P.

No ale my mówimy w temaecie jak można cheatować, a nie żebyśmy cheatowali.:P poza tym dla mnie to nie jest cheat tylko bład w grze. Nie używamy marvin mode.
--- Koniec cytatu ---

Ten sposób u Harada działa tylko w Noc Kruka a to jest dział Gothic 2, musisz patrzeć gdzie piszesz tematy

dobrze tez można zarobić kase w gurnym mieście , nauczymy się skradania i otwierania zamków i możemy okraść wszystkie domy :)

POzDRo Russel

Isentor:
przywracanie wątku

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej