Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Chcę się z Wami podzielić...
Kirgo32:
- ÂŻe dziś sylwester a ja siedzę w domu, bo wypad do Szczecina nie wypalił;-(.
- ÂŻe nawet nie wiem co będę robił do rana.
- ÂŻe muszę w końcu wziąć się za tą historię.
- ÂŻe głowa mnie boli.
- ÂŻe jak zawsze słucham tej samej piosenki....przesłuchałem już ją około 120 razy w ciągu 3 dni.
- ÂŻe po przejściu NFS Undercover uznałem, że był on zaraz po Pro Street i Underground 2 najlepszym z serii, czyli tak naprawdę jest słaby.
- ÂŻe wbrew temu co pisze Peanut ja czytam te posty.
Anv:
- Że jest sylwester a ja niestety siedzę w domu
- Że chcę sobie kupić Guild Wars
- Że kupiłbym wcześniej ale w mojej miejscowości nie ma kolportera ani empika
- Że Peanut się myli bo ja czytam te posty (niektóre)
- Że nie mam co robić
- Że nie mogę się nauczyć świadomie śnić...
- ... Ale się nauczę
- Że moi rodzice są anty w stosunku do gier
- Że to mnie wnerwia
- Że już kończe żeby ktoś nie musiał tyle czytać
Rakbar Nasard:
- ÂŻe właśnie wcześniej wróciłem z impry, bo sie płyny skończyły i wszyscy byli upici.
- ÂŻe wracałem z 3 kumplami, którzy byli tak pijani, że ledwo na nogach stali, jszczali co kilka kroków i gadali o dupie marynie.
- ÂŻe właśnie słucham luc'a.
- ÂŻe mnie łeb najpierdala.
Szarleǰ:
- że sylwester był udany i mimo że mi wódki nie chcieli sprzedać to i tak się zajebałem jak świnia, z czego się niezmiernie cieszę
- że jak wróciłem do domu to w pokoju miałem nie nagrzane i było zimno i byłem głodny i zmarznięty i czułem się niekomfortowo
- że dalej się czuje niekomfortowo bo dopiero co wróciłem.
- że mi się nudzi
- że mimo ogólnemu zdziwieniu też czasem się mylę, i się pomyliłem mówiąc że nikt tego nie czyta
- że Dev i Drago to informatycy
- i że mnie łeb napieprza i chce mi się wymiotować.
Metztli:
- Ze pomimo mieszania najdziwniejszych alkoholi, nie mam kaca i czuję się całkiem nieźle^^
- ÂŻe dawno nie byłam na tak genialnej imprezie
- ÂŻe jeżeli te rok będzie jak ta noc sylwestrowa... to żyć nie umierać po prostu
- ÂŻe się nie wyspałam
- ÂŻe nawet najstarsi znajomi potrafią zaskakiwać
- ÂŻe obudzili mnie o 14 na obiad i były moje bratanice, pomimo że nie mam kaca, ich krzyki były niesamowicie męczące i nawet bez kaca boli mnie teraz głowa
- ÂŻe pewnie niedługo znów pójdę spać.
- ÂŻe jestem niedobra, bo rano, gdy byłam nierozespana jeszcze, męczyłam kolege który cierpiał na ciężkiego porannego kaca. Hehe
- ÂŻe znów popaliliśmy kumplowi podłogę węgielkiem z shishy
- ÂŻe balony i bańki mydlane są fajne^^
- ÂŻe dziś mam bardzo dobry humor i troche mniej chcę was wysłać na marsa, no może nie mniej, a później, zastanowię się nad tym ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej