Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Dragrot

(1/1)

Ingvar114:
Jednym z potrzebnych do wykucia miecza Moc Przodków składników jest Dragrot. Co to jest i gdzie to zdobyć? Z góry dzięki

Paddy:
chyba to już kiedyś spotkałem....... a to była chyba roślina była w lesie gdzieś po między Okarą, Silden i nordmarem (długo się tam włóczyłem wiec nie wiem dokładnie).

gorn333:
Drargot to ziele dodające +1 do siły. Można pzy nim ważyć też mikstury siły. Dużo drargotów jest w okolicach między Ardeą a Vengardem. Kilka jest też niedaleko drwali w Silden ( tam gdzie są Bozep i Will).

Drargot to ziele dodające +1 do siły. Można pzy nim ważyć też mikstury siły. Dużo drargotów jest w okolicach między Ardeą a Vengardem. Kilka jest też niedaleko drwali w Silden ( tam gdzie są Bozep i Will).

diego16:
Tak dla wiadomości i dla tych którzy może niewiedzą to Dragrot w interaktywnej mapie jest podpisany jako Smoczy korzeń troche dziwne ale pomocne :D :)

Pozdro: diego16

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej