Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Problem z 3 questami
hELLAh:
--- Cytat: Ingvar114 ---Coś mieszasz, jak może kusza lub łuk namierzać najbliższy cel w G3? ;/ Tak było w poprzednich częściach, w G3 strzelasz jak chcesz. Czegoś przypadkiem nie namieszałes? ;)
--- Koniec cytatu ---
Przecież nie chodzi mi o namierzanie w dosłownym tego słowa znaczeniu. Chodzi o to, że kiedy masz wyciągniętą broń strzelecką ukazuję się napis z nazwą najbliższego potwora np. Jeleń:) Nic nie namieszałem, a wybiłem tam i w okolicy każdego jelenia szukam i innych już po prostu nie ma w tamtej okolicy. Musiałby uciec dość daleko... . Poza tym wybijam każdego napotkanego Jelenia, więc muszę mieć niewiarygodnego pecha, że jeszcze nie trafiłem na tego ostatniego, albo po prostu ten Patch v1.5 coś zepsuł. Pozdrawiam.
hELLAh:
--- Cytat: Sirius ---Jeśli dalej nie umiesz znaleźć Białego Rozpruwacza, to ściągnij sobie mapkę do Gothic 3.
I co chwilę, Alt+ Tab, sprawdzasz gdzie jesteś, i kierujesz się w kierunku owego wilka. Z tego co pamiętam, trzeba było iść serpentynami jak najbliżej skały. Tam się znajdzie ścieżkę na sam szczyt, gdzie owy wilczur się znajduję
--- Koniec cytatu ---
Znalazłem już dawno, temat do zamknięcia dzięki za pomoc. Pzdr
Nawigacja
Idź do wersji pełnej