Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

mój pomysł

(1/2) > >>

SylwekPL:
(FILMIK)Po przejściu bezi i xardas zostają rozdzieleni. Bezi dostaje wizji gdzie zostaje królem lecz ukoronowanie przerywa trąbienie po czym orkowie wdzierają się do królestwa i pozbawiają większości ludzi życia. Chwilę po tym przed bezimiennym stoi człowiek po czym wbija mu miecz w brzuch wizja się kończy a bezi ląduje w jakiejś jaskini.(KONIEC FILMIKA)Przychodzą nieznajomi i ratuja bezimiennego podają się za cieni! Stajemy przed wyborem dołączenia do cieni (ZADANIA)zatrute jabłko, zakazany zwój, mjejscowe gobliny lub bandytów (ZADANIA)cicha śmierć, pomocna dłoń, kłopoty. Sami się domyślcie co znaczą nazwy zadań myśle że się wam podoba.

Paddy:
Dobra pomysł fajny tylko że to na jedno z 3 zakończeń G3, a co z resztą? (ta rzecz najbardziej mnie martwi) Tylko że na filmiku było że został królem i go nikt nie zabił.........

Valdar:

--- Cytat: Paddy ---Dobra pomysł fajny tylko że to na jedno z 3 zakończeń G3, a co z resztą? (ta rzecz najbardziej mnie martwi) Tylko że na filmiku było że został królem i go nikt nie zabił.........
--- Koniec cytatu ---

No wiesz, nie wyobrażam sobie gry co ma trzy rozpoczęcia :) zawsze twórcy gier co miały więcej zakończeń musieli wybrać jedno.

Bard Hunter:
Gothic 4 bedzie się dział przed Gothiciem 1.
Czy wy tego nie rozumiecie?

Bard Hunter:
różnie to bywa...
Ale na pewno Gothic 4 będzie przed utworzeniem bariery!!
Lordzie Arthas-należałoby przeczytać newsy Gothica 4 bo nie jesteś w temacie!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej