Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Jarkendar
Paweł Mag Innosa:
Jezu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To nie jest kolejny temat z "Co czujecie gdy gracie w gothic", czy ty w ogóle czytałeś co tam napisałem, ja się pytam co CHCIELI byście zobaczyć w tym mieście. Jak ktoś chcę się naprawdę dowiedzieć co tam było niech przejdzie przez portal.
Pozdrawiam
gorn99:
Ja wychodząc z portalu kiedy grałem w Noc kruka po raz pierwszy liczyłem na to, że pojawimy się tak jak było nieco spóźnieni i zastaniemy na pół żywego jednego z członków wody, który powie nam że gdy zjawili się w Jarkendarze, bandyci już na nich czekali, bo kruk miał wizję i pojmali wszystkich magów wody, których musimy uwolnić. Bardzo mi się podobał motyw, że trzeba się przebrać za bandytę aby dostać się do obozu, jednak mogli nieco rozwinąć ten wątek.
Eregrin:
Tak samo jak większość, miasto przed gniewem Adanoas. Pewnie nowe kasty, dużo postaci, coś sto razy większego od Khorinis. A tu tylko i wyłącznie ruiny... ach...
Ponurak:
To miasto to już historia. Chciałbym zobaczyć świnkę morską która próbuje znokałtować dziąsłem ucho jednego z uzdrowicieli. A tak na serio to nic. No fajnie by było zobaczyć ten cały szmelc ale po co??
Zamykam temat ponieważ spam w nim jest niemiłosierny a topic niczemu nie służy
-Chabacik
Nawigacja
Idź do wersji pełnej