Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jarkendar

(1/2) > >>

Paweł Mag Innosa:
Co byście chcieli zobaczyć wychychodząc z portalu, bo ja chciałbym zobaczyć Jarkendar z przed wieków, w którym było by miasto przed zniszczeniem, wtedy można by dołączyć np do Kasty wojowników czy do Uzdowicieli czy do kogoś innego.

Pozdrawiam

Sanin Sandaime:
Ja tak samo jak Paweł Mag Innosa wychodząc z portalu chciałbym zobaczyć Jarkendar z przed wieków.Byłby o wiele fajniejszy i było by więcej gildii   .Nie było by tych bandytów  i piratów  którzy tylko piją i piją swój Grog.Ale najlepsze by było to że była by kasta wojowników  .

Pozdrawiam

Grigorius:
Nie rozumiem po co ten temat .
Może ktoś napisać o co się w tym rozchodzi.

Ludzie zagrajcie w Noc Kruka!

MichalElektryk:
Ja bym chciał widzieć to co jest w orginale, ale też aby Magowie Wody odkryli jakiś sposób cofnięcia do przyszłości czyli aby zapobiec katastrofie(zatopienie miasta) wtedy ten dodatek byłby wspaniały. Naprawde cofniecie się do czasów jeszcze wcześniejszych byłoby doskonałe :)

Bela:
Kolejny temat z serii "Co czujesz gdy grasz w Gothica"

Temat tak samo jwk w.w. jest idiotyczny, bez sensu inei mający racji bytu, przechodząc po raz pierwszy nie mamy pojęcia co zobaczymy - ja np chciałbym zobaczyć suto zastawione stoły, dobrą kapelę, pełno beczek z piwem i mnóstwo napalonych 19letnich pięknych kobiet.. Dno i tyle.. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej