Strefa pomocy > Gothic
Problem w Zamku
Enzo:
Mam taki problem że gdy wchodze do zamku w starym obozie wszyscy strażnicy i magowie ognia atakują mnie jak i wszyskich magnatów. Zdarzyło mi sie to po raz pierwszy. Prosze o konkretną odpowiedź.
diego16:
Może coś zrobiłś nie tak , pobiłes przez przypadek jakiegoś warznego członka starego obozu. Ja miałem podobny kiedyś problem uderzyłem Thorusa, on wyciągnął tylko broń i cos powiedzał, a gdy już mogłem wejść do zamku to prawie wszyscy sie namnie rzucili z zamku. Może wczytanie sejva albo reinstalka ( niezapomnij skopiować sejvow) by pomogła, kabinuj.
Enzo:
diego16 - nikogo nie uderzyłem, wogóle nigdy w SO nie wyciagnąłem miecza, oprócz tej misji z Mordragiem. Więc nie piszcie o tym, że kogoś pobiłem, bo tego nie zrobiłem.
diego16:
Jeżeli nikogo niepobiłeś to pewnie jakiś bug , powczytuj wcześniejsze zapisy może pomoże. A jesli nie to reinstalka zostaje i chyba inaczej nieda się tego rozwiązać.
Enzo:
Do kolegi wyżej.
Tak Thorus pozwolił mi przejść , a zaraz po wejściu rozpoczyna się bójka pomiędzy strażnikami, magnatami, a magami Ognia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej