Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Problem z zainstalowaniem
tural0:
otóz mam problem z zainstalowaniem tej gry bo przy 41% i przy pliku sounds wyskakuje mi błąd CRC a płyta nie jest porysowana( nagrałem sobie tą grę od kuzyna i mu chodzi)
Isentor:
--- Cytat: tural0 ---otóz mam problem z zainstalowaniem tej gry bo przy 41% i przy pliku sounds wyskakuje mi błąd CRC a płyta nie jest porysowana( nagrałem sobie tą grę od kuzyna i mu chodzi)
--- Koniec cytatu ---
"Nagrałeś" sobie tą grę... więc to wszystko wyjaśnia. Posiadasz kopie gry zapewne źle przegrałeś CD 2 i to dlatego wyskakuje ci błąd a gra nie chce się zainstalować.
Ciern:
1. Wiem że to mało prawdopodobne ale masz może za słaby sprzęt.
2. Podczas przegrywania mogły nie nagrać się pewne składniki gry, a to może być spowodowane niskim procentem bufora nagrywarki twojego kolegi.
3. Najmniej prawdobodobne bo bardzo żadkie: bug instalacyjny.
Sir_William:
Możliwe, że masz źle skonfigurowaną kartę graficzną. ÂŚciągnij optymalne sterowniki dla Gothic II, najlepiej z przełomu 2003/2004, gdyż z nowszymi może jednak być spory problem. Na przykład jaki miałem ja. Nie chce mi się teraz o tym rozpistywać, zwłaszcza, że ostatnio jestem chory. Dlatego wpisz na Google.pl Sterowniki do -=Twoja Karta Dźwiękowa=- i już.
Pozdraiwam,
Sir William
DODO:
A ja zaproponuję starą jak świat metodą Mianowicie wgraj pliki ( płyta 2, 3 i 4 ) na dysk. Przy instalacji zamiast zmieniać płyty podawaj katalog do którego wgrałeś daną płytę Powinno pomóc.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej