Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Pomoc

(1/1)

Bezjajeczny:
Proszem ło pomoc...

1) o co chodzi z tym całym Nagurem??
2) jak zrobić zadanie Krwawe Kielichy (chodzi o łatwe ich zrabowanie i kto je ma)??
3) o co chodzi z taką tabliczką u orków (jest na niej coś napisane nie pamiętam co) ??
4) możecie polecić mi jakieś ciekawe/fajne miejsca??
5) jak zakończyć zadanie z bagiennym zielem będac najemnikiem (Dar sprzedał ziele .. Borce (?)) ???
6) kto będąc najemnikiem może mnie nauczyć robienia run (posługiwania się nimi?) ???

Vertex:

--- Cytat: Bezjajeczny ---Proszem ło pomoc...

1) o co chodzi z tym całym Nagurem??
2) jak zrobić zadanie Krwawe Kielichy (chodzi o łatwe ich zrabowanie i kto je ma)??
3) o co chodzi z taką tabliczką u orków (jest na niej coś napisane nie pamiętam co) ??
4) możecie polecić mi jakieś ciekawe/fajne miejsca??
5) jak zakończyć zadanie z bagiennym zielem będac najemnikiem (Dar sprzedał ziele .. Borce (?)) ???
6) kto będąc najemnikiem może mnie nauczyć robienia run (posługiwania się nimi?) ???
--- Koniec cytatu ---

1. Mozna wypełnic dla niego misje czyli dostarczyc mu paczke od akila bodajze.
2. Prawie wszystkie są w górnym mieście zwykle w miejscach ukrytych które da sie otworzyć dźwignią,lampą,albo na tarcze nacisnąć wisząca na ścianie o ile dobrze pamiętam a jeden z nich jest u Lehmara w skrzyni chyba.
3. nie zabardzo wiem o co ci chodzi
4.jakiego rodzaju fajne miejsca?
5. Nie sprzedal go borce paczka z bagiennym zielem jest w porcie w magazynie aby otworzyc skrzynie trzeba zabic takiego goscia ktorych nich pilnuje a w srodku jest ta paczka. Później wracasz do Dar-a i zadanie wykonane.
6. Nikt.

Mam nadzieje ze pomoglem. Pozdrawiam.

Bezjajeczny:
1) ale do niego nie da się zagadać - odburknie coś i tyle
...
4) takie z fajnymi zwojami, itemkami :]

P.S.
Też lubię LP :D

Vertex:

--- Cytat: Bezjajeczny ---1) ale do niego nie da się zagadać - odburknie coś i tyle
...
4) takie z fajnymi zwojami, itemkami :]

P.S.
Też lubię LP :D
--- Koniec cytatu ---

1. Musisz się zapytac Kardiffa o specjalne zlecenie, i jeżeli powiesz wtedy nagurowi ze cie to interesuje to wtedy ci je da :)
4. No nie wiem, w drodze do słonecznego kręgu jest jaskinia w tym lesie jak sie do niego wchodzi gdzies na prawo i tam jest bodajże miecz: Smoczna Zguba (190 obrazen xD) ale pilnowany jest przez kilku nieumarlych.

PS. to jest dopiero zespoł no nie?  xD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej