Tawerna Gothic > Serwis

Plagiaty

<< < (13/28) > >>

Arthas:
Ehhhh.... to już jest jakaś kpina. Użytkownik Anioł Stróż/Sługa Adanosa czy jak mu tam jeszcze po prostu bezczelnie i bezpodstawnie atakuje nasz serwis, gdyż to najpierw my oskarżyliśmy ich o rzekomy plagiat, na który mamy niezbite i niepodważalne dowody. Nie wiem, w jakim celu to robi, może chce popisać się przed adminami G up? Mniejsza z tym.

Jeśli chodzi o sprawę z Bobą, pracował on kiedyś dla G Up, ale było to wieki temu i z pewnością od dawna nie rozdaje nowych artykułów temu serwisowi.

Edit
Może sam troszkę przesadziłem, ale jestem już powoli sfrustrowany wszelkimi typami plagiatów, które stają się plagą na dzień dzisiejszy. Nie zobaczyłem twojej wcześniejszej wypowiedzi, więc stąd ten niepotrzebny atak na ciebie. Jeśli cię uraziłem, przepraszam.

Isentor:

--- Cytat: Arthas ---Ehhhh.... to już jest jakaś kpina. Użytkownik Anioł Stróż/Sługa Adanosa czy jak mu tam jeszcze po prostu bezczelnie i bezpodstawnie atakuje nasz serwis, gdyż to najpierw my oskarżyliśmy ich o rzekomy plagiat, na który mamy niezbite i niepodważalne dowody. Nie wiem, w jakim celu to robi, może chce popisać się przed adminami G up? Mniejsza z tym.

--- Koniec cytatu ---
Jest po prostu oddanym userem swojego serwisu i chce go bronić teraz gdy przedstawiłem mu odpowiednie dowody zrozumiał kto tak naprawdę posiada oryginalną wersję.

K4nIb0L:
Panie Arthas - wcale nie chce popisać się przed adminami.. Bo niby po co? Takiego zamiaru nie mam . Może nie widziałeś mojego poprzedniego posta w tym temacie.. Napisałem wyraźnie że niejasno się wyraziłem mówiąc że znalazłem plagiat.. Waszego serwisu nie atatkuje, aczkolwiek nie ma to najmniejszego sensu. Wracając jeszcze raz do Boby Fett'a to dochodzę do wniosku, iż on nie dawał dla serwisu GothicUp artykułów. Mam nadzieję że sprawa się wyjaśni i nie będe u was "niemiło" traktowany .

Pozdrawiam, Anioł Stróż.

Edit:

--- Cytuj ---Jest po prostu oddanym userem swojego serwisu i chce go bronić teraz gdy przedstawiłem mu odpowiednie dowody zrozumiał kto tak naprawdę posiada oryginalną wersję.
--- Koniec cytatu ---

Potwierdzam

--- Cytuj ---Może sam troszkę przesadziłem, ale jestem już powoli sfrustrowany wszelkimi typami plagiatów, które stają się plagą na dzień dzisiejszy. Nie zobaczyłem twojej wcześniejszej wypowiedzi, więc stąd ten niepotrzebny atak na ciebie. Jeśli cię uraziłem, przepraszam.
--- Koniec cytatu ---
I ja odpuszczam tobie winy . Nie ma za co ;]

Casano:
Próbowałem wczoraj, rozmawiać z osobami z redakcji Gothic.up. Oczywiscie nie udało mi się porozumieć z wszystkimi osobami. Po tych rozmowach, można stwierdzić, tylko tyle, że dane artykuły zostały zapożyczone z Tawerny bez pytania, a recenzja, zapożyczona nie legalnie z serwisu gry - online.

Ehh nie przypuszczałem, że tak wielki portal, z tyloma tradycjami i przeżyciami zajdzie aż do tego stopnia. Dokładniej chodzi mi o administracje, która nie podporządkuje się pewnym zasadom. Szkoda, bo administratora serwisu znam dosyć dobrze. Oczywiście, jestem przekonany że to oni "skradli" nam artykuły, a my poraz kolejny musimy ruszać dupy, aby wszystko znowu wróciło do normy. To wszystko robi się nienormalne. Szkoda w ogóle słów na to.

Fix:
Proponowałbym pod koniec każdego artykułu dodawać notkę, że artykuł został wykonany przez członka Tawerny i jego kopiowanie jest zabronione. Oczywiście nie powstrzyma to zwyczajnych złodziei, ale jeżeli ktoś (a myślę, że i tacy się znajdą) robi to, bo uważa że artykuł, pod którym nie widnieje nawet nick autora może zostać skopiowany.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej