Tawerna Gothic > Serwis
Plagiaty
Casano:
--- Cytuj ---To tylko pokazuje, że przy tym serwisie o Gothicu, pracują profesjonaliści i wiedzą o czym piszą i mają o tym pojęcie! A inni kopiując materiały z tej strony pokazują tym swoją niewiedze o tym co robią i mogą się tylko wstydzić, że niepotrafią napisać czegoś swojego, tylko idą na łatwizne kopiując czyjąś prace!!
--- Koniec cytatu ---
Zgodze się z tobą, jednakże, wiem ze swojego doświadczenia, że człowiek chce, aby jak najszybciej jego strona badz forum było jak najlepsze, i najbardziej popularne. Niestety jest to niemożliwe. Trzeba przy tym pracować długo, a nawet i dłużej.
Dlatego nie polecam tego typu zachowań przyszłym webmasterom.
Bovver:
No tak wiem Casano, sam sie o tym przekonałem, wtedy jeszcze niemyślałem nawet o modowaniu. Wyszło mi to na złe, miałem pecha , potem wszyscy mnie prześladowali i banowali. Ale odkąd jestem w grupie modderskiej Royal Paladins, i robie własne prace wszyscy mnie szanują, a nawet biorą moje prace, ja tam sie niegniewam, ponieważ ciesze sie że komuś moje prace sie podobają .
DODO:
To, że młodzi admini biorą informacje ze starszych serwisów jest po prostu beznadzieja. Rozumiem najpierw się zapytać o pozwolenie, ale nie w taki sposób. Ten sposób co był napisany to jest po prostu kradzież. W takim wypadku można napisać do admina serwera o zablokowanie strony ( co już nie raz zrobiłem ).
NEFARAIN:
Noo wiecie co !!! takich to tylko wziąć zakatrupić bo innego wyjścia to ja nie widze jak można czyjąś prace kraść ? rozumiem jeszcze się zapytać lub poprosić o pozwolenie ale żeby kraść ? takich ludzi to powinno się pozabijać !
Bez przesady... [Arthas]
Kereth:
Webmasterom poprostu się nie chce robić swoich rzeczy. Myślą że jak skopiują i zrobią na swoją strone/forum to będą nieli popularną strone/forum. BZDURA!! Wręcz przeciwnie,tylko stracą popularność i userów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej