Te zdanie o lustrze i dzieciniadzie kierowałem tylko i wyłącznie do użytkownika DODO, gdyż niech najpierw się dowie z jaką osobą rozmawia a pózniej mnie osądza.
Pan DODO, również należy do teamu Tawerny Gothic, i nie zważając na to ile ma lat i jaki iloraz inteligencji należy mu się szacunek, bynajmniej na serwisie Tawerny Gothic. Oczywiście ty "wielki" redaktor z Wog'u jesteś, lepszym userem od szanownego DODO. Ale nie martw sie o tym już wie każda strona.
Ale dobrze. Jak chcecie to zniknie ten artykuł z naszej strony, choć ja nadal będe twierdzić ze jestem jego autorem.
Nie będę wspominał o tym, że piszesz to już "piąty" raz, no ale cóż. Jestem pewny, że ty nie jesteś autorem tego artykułu od podstaw. Jak napisałem wcześniej, dlaczego to ty, lub wasz szanowny admin TOOL nie podał nas o plagiat? Dla mnie sprawa jest jasna. Wykorzystałeś nasz artykuł, który napisał BF, pozamieniałeś parę słów, poprzekręcałeś parę zdań, i myślałeś że nikt tego nie zauważy. Niestety słabo Ci to wyszło redaktorze.
Teraz sprawa Cassano, znam cię dłużej niż myślisz, choć ty zapewne nie wiesz kim jestem i wiem do jakich postępków się posuwasz.
Byłbym wdzięczny, gdybyś mnie oświecił? Ale załatwmy to na PW, bo po co nadal kompromitować się publicznie, i zaniżać poziom serwisu "Wog".
Co się tyczy zaś mojego podscriptum, to na dodatkowych zajęciach pozalekcyjnych w mojej szkole o tym uczono. Na Wiedzy o Społeczeństwie w szkołach ponadgimnazjalnych tego uczą drodzy panowie.
Jaki był sens pisania tego? Na co to komu wiedzieć, czego w tej twojej "wielkiej" szkole uczą? Chodź szczerze mówiąc nie chce o tym wiedzieć, jak i większośc userów TG.
Tu trochę przegiąłeś bo ten serwis istniał wcześniej przez dwa lata i był jednym z największych. Czego wy nigdy nie osiągniecie dzięki niektórym userom tutaj. Znam wielu z was i jesteście.... no podarujmy już sobie to wszystko.
Przypominają sie stare "złote" czasy "wog'u". Wy to macie już we krwi. Zawsze będą dla was liczyć się cyferki, i tak już pozostanie wam. Jednak co macie z tego teraz? Wielki dla Ciebie wog, zniknął, nie pozostawiając po sobie nic ciekawego. No oczywiście nie wspomnę o nowym wogu, który wraz z nową administracją i redaktorami, którzy piszą całkiem nowe lepsze artykuły na stronce, nadal podbija scence Gothic'a. Na przyłosc, nie pisz tego typu nie przemyślanych postów. Kogo obchodzi przeszłość, liczy się teraźniejszość.
Jak chcecie to ten artykuł zostanie usunięty z naszej strony ale ja i tak wiem że ja go napisałem.
Wybacz 7 raz już napisałeś
. Dobrze że nam to gwarantujesz.
Mówcie i piszcie co chcecie. To jest tylko wasze zdanie które nasz serwis wogóle nie obchodzi. Jeżeli nas obrażacie itp. to znaczy że sami jesteście tacy
No i dziękujemy Tobie. Bo który serwis chciałby aby tak świetny wog, interesował sie jaką kol wiek stroną. Pamiętaj, każda strona pracuje nas swój koszt. A wy zdanie w internecie, o sobie już wyrobiliście.
Jeszcze jedno. Nie napisałem że WoG JEST wielki. Tu znów ktoś musiałby udać się do okulisty lub psychiatry bo ma bzika.
Ale najpierw chciałbym wiedzieć do jakiego ty się udajesz? Pytam sie, żebym nie wybrał się do identycznego.