Tawerna Gothic > Serwis
Plagiaty
n3gative:
Dziwi mnie fakt, że nie umiecie sobie poradzić z plagiatorstwem. Macie w końcu za sobą organizacje, które zrobią to, o wiele skuteczniej. Niech się tym zajmie gram.pl albo bowi
Isentor:
--- Cytat: n3gative ---Niech się tym zajmie gram.pl albo bowi
--- Koniec cytatu ---
BOWI praktycznie upadło nikt się tym nie zajmuje a jeśli chodzi o gram.pl to trochę to potrwa jednak takie rzeczy są zgłaszane.
Khaleb:
Jak oglądam te skopiowane artykuły itp. to nie mogę się nadziwić jak żałośni mogą być ludzie... ÂŻeby tylko żałośni, to już szczyt chamstwa. Nie mogę zrozumieć też tego co taki człowiek, który plagiatuje sobie wyobraża?
Myśli, że nikt nie zorientuje się, że to samo jest umieszczone na innej stronie? TO jest śmieszne, a za razem idiotyczne. Czasem brak mi słów do opisania ludzkiej głupoty, zatem powtarzam jeszcze raz, ÂŻAÂŁOSNE!
Casano:
Nic na to nie poradzimy, możemy jedynie interweniować, w taki spoósb jaki jest możliwy, a więc zgłaszać te problemy odpowiednim osobom, lub prosić pseudo administratorów, o zlikwidowanie materiałów.
Prosze już nie pisac, cały czas tych samych postów, jakie to beznadziejne, i żałosne. Praktycznie każdy pisze to samo, tylko w innym stylu, prosze przystosowac i powstrzymać frustracje. Tym tylko i wyłącznie my się zajmiemy. Jak zauważacie cos dziwnego, prosze o napisanie tego w tym temacie.
Isentor:
Tego jeszcze nie było bezmyślność dzieci nie zna granic tym razem ktoś stworzył pseudo oficjala ściągając od nas między innymi kategorie oraz spis artów których i tak jeszcze nie skopiowali...eh po prostu takie działanie jest karygodne...szkoda słów.
http://gothic.uk.pl/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej