Tawerna Gothic > Serwis
Poszukiwany redaktor
MooN:
Niewiem, czy propozycja wciąż aktualna, ale ja chciałbym spróbować.
-Mam Gothic 3 i przeszedłem go na 3 sposoby.
-Znam Niemiecki na poziomie śrd-zaawansowany(ale bez przesady)
-Angielski znam podstawowo
-Lubię pisać opowiadania i artykuły i zwykle dobrze mi wychodzą (fantazja)
-Dobrze znam język polski
-Znam wszystkie części Gothica
-Często wchodzę na forum (stały dostęp, chyba że mnie niema w domu lub jestem zajęty)
-Mam nadzieję , pomagam użytkownikom
Jakby propozycja była aktualna to pisz na adres
Lucas Paladin:
Czyli ja również chętnie się zgłoszę, jeżeli propozycja jest nadal aktualna, tylko nie wiem jakie artykuły mam pisać skoro, jest już bardzo dużo w portalu. Czyli po kolei według punktów jest tak:
- aktywność: od nie dawna jestem na forum, ale jak widać moja aktywność jest dość spora
- częsta dostępność: na komputerze jestem średnio 3 godziny na dobę plus może jeszcze ze 2 godziny jak nie jestem na dworze
- podstawy min. 2 języków (wskazane: Angielski, Niemiecki): znam podstawy języka niemieckiego, angielski jestem na poziomie średnio - zaawansowanym
- szybka i rzetelna praca: zawsze potrafię się szybko i dobrze wywiązać z postawionych mi zadań, dodatkowo motywuję to tym, że jestem obowiązkowy
- znajomość zasad języka polskiego: jestem zdobywcą szkolnego Złotego Pióra Pelikana, czyli krótko mówiąc jestem dość dobry w ortografii, gramatyce i fonetyce, no ale ona się nie przyda :)
- wyłączność na współpracę: jestem do dyspozycji, zawsze, wystarczy tylko poprosić
- znajomość gier z serii Gothic: przeszedłem wszystkie części gier po kilka razy, nie wyłączając z tego Gothic 3, dodatkowo jestem jednym z lepszych zawodników pojedynków na Gothic Site.
Dodatkowo chciałbym poprzeć moją prośbę tym, że jestem rzetelny i obowiązkowy. Wykazuję się inwencją twórczą w każdym calu. Potrafię nawet napisać coś za innego redaktora, jeżeli będzie miał problemy z jakimś artykułem.
Khaleb:
Uprzejmie proszę o przyjęcie mnie do pracy na stanowisko redaktora. Uważam, że spełniam podstawowe warunki:
1) Jestem dostępny o każdej porze;
2) Nie mam problemów z językiem angielskim;
3) Posiadam całą sagę gry Gothic;
4) Potrafię szybko wykonać powierzone mi zadania;
5) Mam stały dostęp do internetu i szybkie łącze.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji.
Z poważaniem Khaleb
Isentor:
Odpisze tobie to samo co odpisuje każdemu, byś wysłał mi na pw swoją prace - byle jaką. Musimy sprawdzić jak piszesz i czy nam to odpowiada w ciemno nie bierzemy, chyba rozumiesz.
Szaman:
Witam.
Ja też chciałbym dołączyć do grona redaktorów. Jestem na forum dostępny prawie codziennie. Znam na poziomie średnio zaawansowanym język angielski, mam nadzieję że to wystarczy. Każdą pracę jaką mi przydzielicie postaram się wykonać jak najszybciej i jak najlepiej. Zasady języka polskiego znam także dość dobrze. Nie jestem redaktorem na żadnej innej stronie. Jak mnie przyjmiecie to pracuje tylko dla was. A co do znajomości serii Gothic grałem w każdą część. Proszę o rozpatrzenie mojej propozycji.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej