Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Problem z działaniem dodatku
Nordale:
siemka, ja mam taki problem, a wlasciwie chodzi o to, ze gdy po zainstalowaniu podstawy i dodatku do gry chce uruchomic gre, ale intro i wogole cala gra potwornie sie zacina, zmniejszylem detale na wysoka wydajnosc w opcjach ale to i tak nci nie dalo . Czy moglibyscie mi pomoc ?? Z góry big thx
Isentor:
--- Cytat: KwaseK ---siemka, ja mam taki problem, a wlasciwie chodzi o to, ze gdy po zainstalowaniu podstawy i dodatku do gry chce uruchomic gre, ale intro i wogole cala gra potwornie sie zacina, zmniejszylem detale na wysoka wydajnosc w opcjach ale to i tak nci nie dalo . Czy moglibyscie mi pomoc ?? Z góry big thx
--- Koniec cytatu ---
Jaką masz wersje gry ?
Czy to oryginał ?
Jakie masz parametry kompa ?
Jaki masz system operacyjny ?
Odpowiedz na powyższe pytania wtedy mniej więcej będę wiedział w czym problem.
Nordale:
ok odpowiadam.
1. 2.6 (pol)
2.tak
3.procek : 1.7 GHZ intel celeron ok. 640 mb ram, karta graf. ati radeon 9200 pro family
4. Windows XP
Isentor:
Trochę mnie to zatkało...miałem tak kiedyś na windows 98 jednak nie występowało to na XP'eku.
Mnie pomogła reinstalka gry spróbuj może tobie również pomorze.
Jeśli nie...sprawdź swoją wersję Directx'a możliwe, że posiadasz starszą wersję najlepiej zainstaluj najnowszą, znajdziesz ją praktycznie wszędzie.
Dodatkowo wyłącz wszelkie programy pracujące w "tle" większość z nich masz zminimalizowanych w trayu.
Gdyby to nie pomagało zainstaluj najnowszego patcha.
Nordale:
a gdzie ten patch o ktorym mowiles ??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej