Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Szkice ołówkiem

<< < (9/20) > >>

Sado:

--- Cytat: XAR_DAS ---Ponownie cześć !  Chcę  dodać  linka  . Jest w  nim mój rysunek   Paladyn       Działa ten link chociaz?

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5b323e2335ec2c79.html

--- Koniec cytatu ---

Proponuję zmienić nazwę na "Klaun". Cóż mogę o nim powiedzieć dobrego... hmm... jest, bardziej "Naturalny" (chodź naturalność to raczej nie jest dobre określenie) niż ten pierwszy. Tak jak poprzednio:

- Brak szyi

- Palce jak prezerwatywy

- Przedziwne łyżwy zamiast butów

- I znów multum szminki na jego ustach.

- Cóż... jego "nogawice" są bardzo dziwne... jakieś niesymetryczne

- I te ręce w pozycji, podejdź to dostaniesz z bara.

Tak jak poprzednio ocena (w skali od 1 do 10) wynosi -7

EDIT.

Roter... ja dałem - (minus) 7, a nie 7...

Akatosh:
Xar Das jak tak masz rysować to lepiej nie rysuj.Ja taki obrazek nabazgram w 5 minut.Ci  pewnie nie wiele więcej czasu to zajeł.Jak masz zamiar dodać kolejny obrazek to lepiej się bardziej po staraj.Na jednej z nogawic jakieś hinskie wzory która do apladyna wogóle nie pasują.Hełm na malowany cos na styl hełmu wojonika z HoMV.Moja ocena to -5

Thoro:
XAR_DAS, nie ma co się oszukiwać te rysunki są na poziomie przedszkola. Z czym do ludzi  . Brak jakiej kolwiek perspektywy, anatomii a do tego całość rysowana "mazakami". Zanim dasz takie coś w do publicznej oceny lepiej zastanów się dwa razy. Przedszkolanka bądź mama powiedziała by że jest "piękne" jednak zapewniam że ta opinia nie była by zbyt szczera ani konstruktywna.

Szarleǰ:
Sam nie dodam żadnego rysunku bo nie mam się czym chwalić, ale pewna osoba mnie tutaj zmiażdzyłą.
Po prostu umarłem, gdy zobaczyłęm te bazgroły XAR_DASa miałęm ochote się pomodlić...
Oceny Sado są zdecydowanie za wysokie, ja bym nie dal więcej niż 1/10. Co to w ogóle jest? Moge zawołać swojego 4 letniego brata a ten namaluje mi takiego ludzika. Nie można było chociaż rysować ołówkiem?
Kompletny brak dłoni, kolorowa zbroja niczym damska kiecka z lumpexu i te łyżwy, eh. Pozazdrościć talentu. Nie chce abyś wpadł w jakieś kompleksy czy coś... po prostu chce być szczery, żebyś sobie nie wyobrażał że masz nie wiadomo jaki talent, jak to ci pewnie mama na każdym kroku wypomina.

--- Cytuj ---Z czym do ludzi .
--- Koniec cytatu ---

No dosłownie. Nie wiem co mam pisać, brak mi słów na to coś... jak to mówią - żal.pl.

Chabacik:
Ehhh przestańcie ocenić tego XAR DASA bo on to robi żebyście go tak ocenili.
Popatrzcie na prawdziwą sztukę! Obrazek Boby Fett'a jest nieziemski! Koń jest jak żywy. Ale ten rycerzyk ma kilku uchybień. Mimo wszystko jest pięknie. Masz wielki talent...nie zmarnuj go!

10/10

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej