Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Szkice ołówkiem
Bela:
Ja nie mam zamiaru nikogo chwalić, ani tym bardziej krytykować za jego rysunki. Pisze w tym temacie tylko dlatego, że przypomniało mi on, jak kiedyś rysowałem i chce się moją pracą podzielić (wtedy nie miałem odwagi - nikt nie miał prawa oglądać moich prac). Nie rysuję już od 3 lat, ale kilka prac mam dalej schowane w szafce. dzięki temu tematowi odżyło we mnie z powrotem rysowanie. Proszę nie myśleć, że te prace nie są rysowane przeze mnie, bo sie podpis nie zgadza, one były rysowane przeze mnie, ale z latami mi się podpisy zmieniły, no i w szkole średniej wreszcie przestali na mnie mówić Yogi. Wszystkie prace są mojego rysunku, kilka jest przerysowanych z pierwowzoru, przypadkowo wyszperanego na internecie, a kilka jest tylko i wyłącznie moją inwencją twórczą. Miłego oglądania.
Jest to przerysowana plansza z Wormsów :)
Druga plansza z Wormsów :)
To coś narysowałem z tego projektu u siebie w pokoju na ścianie.
Panienka przerysowana z jakiegoś obrazka.
Góral też z czegoś przerysowany.
Pablo czyli ja.
I Iwi, czyli moja ukochana :)
ciacho1991:
dobra moze i ja cos dozyce od siebie
do mojej gry robot nazwa:evolucion
zbroja mk-3 do moojej gry :D
Umarły:
Boba fett-sarna
bardzo ladny obrazek lecz nie znam sie na malowaniu ale oceniam go 7/10 poniewaz zdaje mi sie ze za mocno naciskales olowkiem ale pozatym ja bym tak nie namalowal
ten predator jak go zobaczylem to ja myslalem ze to jakas tapeta na serio widac ze masz talent i zapal bardzo mi sie podoba skala 10/10
wulkan-mowie szczerze ja bym takie cos tez namalowal jak bym sie postaral ale nie bede nic mowil widac ze sie napracowales tymi kreskami 3/10
upadly aniol-hmm.. troche takie niedopracowane ale fajny pomysl na namolawanie akurat takiego aniola skala 5/10
elf blade master - napiszcie czy to naprawde jest malowane czy na kompie bo jak na zywo normalnie ktos musi miec od razu duzy talent skala 9/10
paladin-tez bardzo ktos sie staral ciekawe ile to ktos malowal ja bym to odrysowywal z 3 dni ale dobra skala8/10
dagoref-ladne ale nie takie jak pozostale ladnie podkreslone policzki i oczy skala6/10
wszystkie sa ladne obrazki naprawde spox i pozdro...
Niedamir:
Boba Fett-Predator i Sarna:
Przede wszystkim muszę powiedzieć że rysunek jest według mnie idealny. Wszystkie szczegóły są idealnie narysowane. Przyznaje że jestem pod wrażeniem bo nie widziałem żeby ktoś tak rysował. Sarna zresztą też jest ładna lecz to nie to samo. Predatora oceniam 10/10, a Sarnę 9/10.
Thoro:
Podbijam...
Boba Fett - inwestuj w tablet i to szybko.
http://img522.imageshack.us/img522/1307/tower2na7.jpg
Praca z przed kilku miesięcy. Dłubałem dobre kilka godzin, całość rysowana myszką przez co wygląda trochę jak rysowane grudą węgla ale cóż.. Poprawiane texturą, blurem, sharpenem, krzaki rysowane na bazie stocka.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej