Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Gothic 2D

<< < (3/5) > >>

Marcin55:
1.Okradanie będzie polegać na:np.Jest dostawa czegoś do obozu to można zrobić zasacke chowając się w drzewie.Potem ktoś atakuje z twojej drużyny ich i okrada ich z towarów.
2.Każda taka drużyny może mieć własną nazwe nad nickiem gracza oraz specjalny wygląd.

Vlades:
A te towary to będą jakiegoś gracza innego czy nie? Czy może o takie neutralne, że co jakiś czas jest coś takiego?

Respev:
To ja zadam najważniejsze pytanie - czy macie jakiekolwiek pojęcie o tworzeniu gier? Po drugie, na jekim silniku ma być oparta gra? Wybaczcie, ale nie sądzę, żeby ktoś o nicku Xardas wykazywał tyle kreatywności, żeby wykonać swoją grę.

Marcin55:
Można okardać gracza z jego dobytku,i towary od króla całej koloni czyli mnie będe wtedy wysyłał 2 razy  w tygodniu.

--- Cytat: Respev ---To ja zadam najważniejsze pytanie - czy macie jakiekolwiek pojęcie o tworzeniu gier? Po drugie, na jekim silniku ma być oparta gra? Wybaczcie, ale nie sądzę, żeby ktoś o nicku Xardas wykazywał tyle kreatywności, żeby wykonać swoją grę.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście że mamy ja tworze takie gry od 3 lat.a silnik to Evolucion Eclipse.To nie moja wina że mój kolega wybrał sobie taki nick.

Tiw:
Na razie wszystko brzmi fajnie, ale czy zaczeliście już jakieś prace nad tym projektem?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej