Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Gothic 2D
Marcin55:
1.Okradanie będzie polegać na:np.Jest dostawa czegoś do obozu to można zrobić zasacke chowając się w drzewie.Potem ktoś atakuje z twojej drużyny ich i okrada ich z towarów.
2.Każda taka drużyny może mieć własną nazwe nad nickiem gracza oraz specjalny wygląd.
Vlades:
A te towary to będą jakiegoś gracza innego czy nie? Czy może o takie neutralne, że co jakiś czas jest coś takiego?
Respev:
To ja zadam najważniejsze pytanie - czy macie jakiekolwiek pojęcie o tworzeniu gier? Po drugie, na jekim silniku ma być oparta gra? Wybaczcie, ale nie sądzę, żeby ktoś o nicku Xardas wykazywał tyle kreatywności, żeby wykonać swoją grę.
Marcin55:
Można okardać gracza z jego dobytku,i towary od króla całej koloni czyli mnie będe wtedy wysyłał 2 razy w tygodniu.
--- Cytat: Respev ---To ja zadam najważniejsze pytanie - czy macie jakiekolwiek pojęcie o tworzeniu gier? Po drugie, na jekim silniku ma być oparta gra? Wybaczcie, ale nie sądzę, żeby ktoś o nicku Xardas wykazywał tyle kreatywności, żeby wykonać swoją grę.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście że mamy ja tworze takie gry od 3 lat.a silnik to Evolucion Eclipse.To nie moja wina że mój kolega wybrał sobie taki nick.
Tiw:
Na razie wszystko brzmi fajnie, ale czy zaczeliście już jakieś prace nad tym projektem?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej