Strefa pomocy > Gothic
Co się stało z Gomezem po Gothic 1?
Vlades:
Nie wieże aby przeżył, przecież jak ktoś może przeżyć skoro mu się wbiło miecz w klatę, albo ze strzały czy bełtu w pysk dostać? To jest niemożliwe, a co dopiero aby w G4 był!
rafalos890:
No, ale jak zabiliśmy Gomeza w G1 to zabiliśmy wszystkich ze Starego Obozu! A w NK pojawiło się sporo z nich (np. Bloodwyn, Kruk, Thorus, Fisk, itd.). Czyli Gomez nie mógł zginąć w ten sposób. Myślę, że zabił go któryś z jego ludzi, czy jakieś stworzenie, albo mógł też zostać jakimś bandytą bez imienia... Po prostu nie był już Piraniom potrzebny.
Pozdro. Rafalos890
(nie)bezimienny:
Ale kilka osób (zza Bariery) przeżyło, więc może z "niezwykle sympatyczną" postacią Gomeza jeszcze się spotkamy ... Chociaż z drugiej strony to denne by było, gdyż większość go pokonało i takie "zmartwychwstanie" jest pomysłem bynajmniej dziecinnym i pozbawionym sensu...
Reiss:
Gomez był bardzo wpływowym magnatem. Ale do czasu upadku bariery. Gdy ją zniszczyliśmy, on stał się nikim. Spadł na dno. Jest wiele opcji, co potem mogło się z nim stać. Może uciekł, może został zabity przez najemnika, albo zdradzony przez swoich ludzi. Raczej się nie dowiemy.
R0bal20:
ja zabiłem Gomeza który miał klucz do lochów gdzie był kowal którego uwolniłem,
a to było jedyne zadanie w starym obozie po zawaleniu się starej kopalni,
więc Gomez musiał zginąć. Na pewno nie będzie w G4
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej