Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
.....D
Szabloząb:
Szukałem takiego tematu ale nie znalazłem. Zaraz jak wyjdziemy z wiezy Xardasa są bandyci któryś z nich ma wiadomosć:
bla bla bla
o jakims starcze(xardasie)który miał przekroczyć przełecz, nie dajcie sie zwiesć
bla bla szukamy meszczyzny który prawdopodobnie jest z nim (bezi)
.....D
Pierwsze o czym to zkojarzyłem to GAROND , tam pisze żeby głowe (beziego) przynieść do strarej kopalni czyli (chyba) do kolonii a w kolonii jest Garond. Tylko co Garond mógł by chcieć od beziego???
Aeskel:
--- Cytuj ---Pierwsze o czym to zkojarzyłem to GAROND unsure.gif , tam pisze żeby głowe (beziego) przynieść do strarej kopalni czyli (chyba) do kolonii a w kolonii jest Garond. Tylko co Garond mógł by chcieć od beziego???
--- Koniec cytatu ---
Eh.. Tu chodzi o Dextera. Jakbyś grał uważniej i wdał się w odpodni dialog z bandytą to za 10 sztuk złota by Ci wyjawił jego imię i miejsce położenia.
Szabloząb:
Ale on chyba nie ma D na końcu imienia?
Vlades:
No na samym końcu niema, ale na początku. A jeśli nie wierzysz do dowiedz się, ze to Dexter, tylko dowiedz się w grze i wtedy do niego pójdź, to ta wieża, niedaleko farmy gdzie są najemnicy. Będzie tam strażnik, jeśli się dowiedziałeś to powiedz, że to Dexter, a on cię wpuści i idź do ostatniego domu, on tam siedzi, dalej ci opowiadać nie będę!
Szabloząb:
--- Cytuj ---A jeśli nie wierzysz do dowiedz się, ze to Dexter, tylko dowiedz się w grze i wtedy do niego pójdź, to ta wieża, niedaleko farmy gdzie są najemnicy. Będzie tam strażnik, jeśli się dowiedziałeś to powiedz, że to Dexter, a on cię wpuści i idź do ostatniego domu, on tam siedzi,
--- Koniec cytatu ---
Wiem przeszłem g2nk kilka razy różnymi drogami,
--- Cytuj ---dalej ci opowiadać nie będę!
--- Koniec cytatu ---
Nie musisz. Wiem ze Dexter szuka beziego z rozkazów Kruka...Ale ten bandyta mówi o liście gończym a nie o tej wiadomości
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej