Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Sims

<< < (2/2)

Arkhan:

--- Cytuj ---A od kiedy to ściąganie dodatków i modyfikacji do gier jest piractwem... blink.gif
--- Koniec cytatu ---

Nawiązując do postu Aeskel'a, owszem chodziło mi o oficjalne dodatki do gry (Balanga, Abrakadabra) i ta cała reszta cegiełek. Autorowi, domyślam się że też.  

--- Cytuj ---Jeżeli się nie mylę The Sims ujrzało oficjalnie światło dzienne ok. 2000 roku po Chrystusie.
--- Koniec cytatu ---

xD

Walentin:
Najbardziej mi pomógł Isentor. Choć nie do końca bo nie znam angielskiego i się go nie uczę. Wiem ,ze to piractwo ale do empika mam kupe kilometrów. Proszę o dodatki do sims 1 jesli ktoś zna strone na której można je ściagnać. Ja proszę pomóżcie. (w końcu kto jest taki ,że wszystkie gry i dodatki kupuje ,trochę popiratować mozna

Thorbjørn:
Hmm . może przez Sharezę ?? Jest to dobry program powinnaś spróbować . Jeśli jej nie masz to radzę zainstalować!!

Nero:
Ja polecam ci program "Ares"  . Dzięki niemu można pobierać nuzykę, filmy, gry( w tym także te simsy  ). Wystarczy wpisać w Google "Ares Download" i tyle. Jeżeli nie chce ci się go ściągać to radze po prostu kupić na allegro  .

PzDr i szacuneczek  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej