Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Drugi zlot fanów Gothica
Respev:
Na stronie czesia podana jest informacja:
--- Cytuj ---Chciał bym jeszcze wspomnieć, że druga edycja odbędzie się w Krakowie w styczniu bądź w lutym na hali, która przekracza 3000 m2. Dokładnej daty nie podano.
--- Koniec cytatu ---
Można wiedzieć na jakiej hali? Czy nie czasem na hali giełdy elektronicznej przy ulicy Balickiej?
Czesiu:
Jest to hala, zrobiona z dwóch hipermarketów, które zlikwidowano. Duża, przekraczająca 3000 m2. Znana przede wszystkim z imprez takich jak PC-Tuning i ta, w której zbierają się miłośnicy podrasowanych samochodów (Tuning Show). Oczywiście spodziewamy się większej liczby odwiedzających, w końcu to Kraków i dostęp jest bardzo łatwy. Prawdopodobnie dokładny adres to ul. Centralnej 41A w Kraków , ale nie jestem pewien.
Respev:
Jeśli ktoś mieszka niedaleko Krakowa i chce wiedzieć gdzie jest ulica Centralna, przedstawiam mapę z przybliżonym położeniem hali:
[img]http://images29.fotosik.pl/105/fe43530558f6fd3cm.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Jeśli nie orientujecie się na mapie, jest to z 400 metrów dalej niż krakowskie M1 i Kraków Plaza. Położenie dość skomplikowane jak dla kogoś, kto nie zna Krakowa. Myślę, że trzeba urządzić delegację na dworcu głównym w Krakowie. Przywitać zlotowiczów i zaprowadzić (no, daleko to to nie jest, może 4-6km od dworca głównego, więc na nogach można przejść) na tą ulicę.
Casano:
Mam nadzieje, ze drugi zlot okaże sie jeszcze lepszy niż ten pierwszy. Bardzo dobry wybór jeżeli chodzi o miasto. Tak jak napisałeś, jest to rejon do którego można bez problemu dojechać. Mimo, ze nie znam dobrze Krakowa, to na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, ze jestem zainteresowany zlotem. Jednak jak narazie musicie zaplanować wszystko dokładnie, żeby nie było żadnych nie porozumień.
Neroalex:
nie można bylo zrobić zlotu w krakowie tylko w jakiejs wiosce pod krakowem
ja mieszkam na dolnym slasku i do krakowa do ajde a pozniej co
a poza tym co z noclegiem bo na stronie zlotu nic o tym nie pisze
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej