Autor Wątek: Gdzie szukac zwłok Xardasa i Pedra itp  (Przeczytany 2848 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lipa

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Gdzie szukac zwłok Xardasa i Pedra itp
« dnia: 27 Wrzesień 2007, 18:24:37 »
Przy słonecznym kręgu znalazłem ciała Saturasa i jeszcze jednego maga.Czytałem gdzieś ze można znaleść jeszcze inne ciała np:  Xardasa i Pedro mam 5 akt więc  jak coś.Może wiecie gdzie są ciała  tych postaci??

Offline xmati06

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Wrzesień 2007, 19:34:03 »
Heh a to ciekawe... Ja się z takim czyms nie sotkałem... jesteś w 5 akcie??? Przy której misji???

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 27 Wrzesień 2007, 19:34:03 »

Offline Ankh-Morpork

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: -2
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Wrzesień 2007, 22:11:55 »
Ja sie z czymś takim spotkałem, i to nawet kilka razy. Np. przy słonecznym kręgu, jak sie schodzi w dół, to sa szkielety, to tam było ciało jakiegos maga wody ( nie pamiętam jego imienia) i dalej ciało Gorna   .  i tak jak mój poprzednik napisał, w GD. Reszty albo nie pamiętam, albo nie miałem takich zdażeń. Aczkolwiek raczej to drugie.
pzdr.-Ankh-Morpork

Offline Eregrin

• Magnat
  • Reputacja: -2
  • ÂŻycie jest jak komputer - do zabawy i do konkretów
« Odpowiedź #3 dnia: 04 Listopad 2007, 07:04:34 »
Mi się to tylko raz przytrafiło, jak się idzie po schodach w góry do słonecznego kręgu, przy schodach jest jaskinia. Był tam NEFARIUS. Przeszukałem go, patrze: Kartka, o nazwie "Kawałek papieru". Chce go przeczytać. W ekwipunku klikam na niego CTRL, a tu nagle on znika. Bezio go chciał przeczytać. To mu chyba w rękach znikło. Miałem sejva przed jaskinią, więc sobie wczytałem, ale już nie było NEFARIUSA. Szukam go po całej jaskini, a tu nagle ich nie ma. W jaskini było tam trochę złota, kiepściutkie bronie. I jak w każdej grzybki, takie jak ciemny grzyb czy mięcho kopacza. Słyszałem, że tam w ruinach starego klasztoru są tam ciała: PEDRA, XARDASA, DIEGA i kogoś tam jeszcze. Jak jesteś gotów, stawić czoła armii Jaszczuroczłeków i hordzie orków, to się tam wybierz. Ja tam nigdy nie byłem, ale w 5 rozdziale, zwiedze sobie GD. Jak jesteś łowcą smoków i masz misje zbierania jajek, to Benet da ci do pomocy w poszukiwaniach mapę jaskiń Khorinis, więc dokładnie każdą z nich spenetruj. To chyba tyle. Chyba nie pomogłem zbyt wiele ;-( .

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #3 dnia: 04 Listopad 2007, 07:04:34 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything