Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Gdzie jest król?
Polinick:
Odbiłem Ardeę, Cape Dun, Monterę... Pomogłem w Redock i w Okarze... Przyszedł czas na Vengard... Powybijałem orków... zrobiłem wszystkie zadania.
Wchodzę do sali tronowej, żeby pogadać z Rhobarem i klops.
Nie ma go...
Przeszukałem cały zamek i nic.
Nie wiem czy znudziła mu się wojna, czy przestraszył się chrząszcza, ale zniknął.
Jeśli to istotne... mam u buntowników reputację 41.
Nie wiecie co mogę zrobić?
Respev:
Wytęż wzrok i powiedz, czy to co napisałeś, można przeczytać. Dopóki nie zmienisz koloru na standardiwy (czarny), nie odpowiemy na twój problem.
fulkim:
Możliwe że masz to co ja czyli znikanie postaci ;\ Albo jesteś ślepy,przeszkuaj zamek lub coś w tym stylu.Napewno jest!Na pewno jesteś w Vengardzie? :D I zmien kolor!!Bo nic nie widać ;\
Szabloząb:
To taki problem jak ja miałem z Miltenem , cała prawda Milo zablokował się na jakiejś chacie albo kamieniu jak 'podążał do Nordmaru. Ale Robar mi jeszcze nie zniknoł .. A sprawdzałes w komnacie u Karrypto?
rafalos890:
Ech... Odwieczny problem Gothica. Prawdopodobnie wystąpił bug i... Rhobra gdzieś zniknął. jak masz szczęście to jest gdzieś w zamku. A jak nie to może być wszędzie. Jest jakiś kod na to, że idziesz do Rhobara(jakiemuś kolesiowi kiedyś znikła postać i podobno znalazł ją... w niebie!), ale go nie znam.
Pozdro. Rafalos890
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej