Strefa moddingu gier Gothic > Modding i game development

Mocny jak Wrzód

<< < (2/3) > >>

Ankh-Morpork:
Bez urazy, ale taki pomysł, jak określili to moi przedmówcy... dziecinny. Jeżeli ktoś nie ma nic do roboty, to może się w coś takiego pobawić, ale wątpię, aby ktoś w ogóle na to ochotę. Po prostu dziecinada, jedynie ten drugi jest jako-tako, ale też mi nie podpadł
Bez urazy dla założyciela tematu

Ankh

Mogul:
jak powiedzialem to mi sie nasunelo tylko na mysl...

rafalos890:
1.Zgadzam się z przedmówcami. LITERKI ALFABETU?! Człowieku, co to za pomysł?! Niby jak miałoby to się odbywać?! Zahamuj trochę - ten pomysł jest strasznie dziecinny   (ile ty mash lat?). No i kto by się zabrał za ten mod?!  

2.Już lepiej, ale też głupio. ÂŻe niby co? Na początku do kolonii wpada taki napakowany Pudzian (albo nawet silniejszy   ), że wszystko rozwala, a potem co? Podejdzie do chrząszcza i zniszczy go 100 hitami. No i jak by to było z broniami? Handlarze niby mieliby coraz gorsze bronie? A zadania? No o co miałoby w tym modzie chodzić? O zbieranie literek (czy fasolek jak w harrym potterze  )? Czyli ogólnie też słabo.

Pozdro. Rafalos890      

Ps. Kiedy premiera? Nie mogę się doczekać!!!  

Maksous:

--- Cytuj --- 1.Na Poczontek gry zamiast Diego pojawia sie Wrzód w zbroji magnata mowi nam o zagozeniu ze strony bestii ktore majom zadanie przez Beliara zniszczenie wszystkich liter i zaprowadzeniu chaosu w świecie alfabetu...Bedziemy mogli wybrac strone zła(zniszczenie liter) i dobra(ocalenie liter)...Wrzód oczywiscie bedzie po stronie dobra
--- Koniec cytatu ---

Ekhm człowieku widzę że chcesz dać pomysł o literkach alfabetu bo sam nie podtrawisz pisać po polsku xD. Tyle błędów.... btw Proponuję zrobić mod o ortografii.....

Vassili:
haha alfabet? Przecież Czarny Mag też czyta książki! Zamiast "literek" mogło by być "zaklęcia innosa" gdzie wybieramy sobie dobrą lub złą strone. Zła by chciała zniszczyć wszystkie zaklęcia innosa, a dobra je ratować. Co do drugiego pomysłu to mogłaby być historia Wrzoda po Koloni Karnej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej