Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Zlot GOTHIC

<< < (2/2)

Arkhan:
Ja mam jedno pytanie do czesia czy na stronie zlotu bedzie można zamówic koszulki z gry o których mówiliście?
Kiedy?

Czesiu:
Porażka to to nie była, mimo braku sprzętu udało nam się spędzić mile czas.

Co do miejsca, wiesz chociaż co to jest PC-Tuning SHOW ? Najważniejsza impreza komputerowa w Polsce. Właśnie tam, gdzie ona się co roku odbywa, będą inne targi, wraz z naszym stoiskiem. Jeszcze za dużo powiedzieć nie mogę, ale niedługo dam więcej szczegółów.

Koszulki. Będzie można kupić. Kiedy ? Nie wiem. Kiedy firma zrealizuje moje zamówienie, które zostało złożone z jakieś 3 miesiące temu .

Crisis:
Ja nie byłem na zlocie czego nie żałuję, nie kocham Gothica żeby specjalnie przyjeżdżać na takie spotkania, a poza tym miałem parę spraw na głowie.

To był taki wstęp, teraz powód mojego posta w tym temacie. Mam pytanie, czy KTOKOLWIEK z osób zarejestrowanych na forum był obecny na zlocie? To jest sprawa bardzo ważna. Osoby, które były proszę o zgłaszanie się w tym temacie. Naprawdę proszę o zgłoszenie się kogoś kto był.

Za pomoc dziękujemy.

Pozdrawiam, Crisis.

Pawelck91:
Popieram Isentora wrzuccie jakies fotki  chetnie zobacze jak sie tam bawiliscie <piwko>Mam prosbe do tych co byli piszcie o wrazeniach  ze zlotu !

kubason:
Od tego posta niech w tym temacie piszą wyłącznie osoby, które były na Zlocie Gothica, a reszta niech się wstrzyma od nie potrzebnych postów chodzi tu u nabijanie ich. Każdy kto był i ma coś do powiedzenia niech pisze co i jak było!!

A i w tręści mojego pierwszego tematu też zmieni się trochę, żeby każdy widział na wstępie o co chodzi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej