Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Fanowski patch v 1.5
DODO:
--- Cytat: michapod ---Muszę cię zmartwić ale ja mam orginał i występuje ten problem, czy instalowaleś ten patch u siebie i czy ci chodzi??
--- Koniec cytatu ---
Patch działa bezproblemowo z oryginalną kopią gry. Najprawdopodobniej jej nie posiadasz lub też nie instalowałeś poprzednich patch'y, niby zawiera wszystkie poprzednie w sobie, ale tak na wszelki wypadek lepiej instalować wszystkie pojedynczo. A na koniec mam takie pytanie - w jakim języku włączyłeś instalację?
Respev:
--- Cytuj ---, ale tak na wszelki wypadek lepiej instalować wszystkie pojedynczo.
--- Koniec cytatu ---
Pytanie tylko po co? To nic nie zmieni. Ja bym radził usunąć wszystkie programy typu Daemon Tools.
Vacuum:
U mnie ten patch działa. Ale czytałem gdzieś, że trzeba zainstalować wcześniej patch 1.12. 1.3 i 1.4 nie są potrzebne.
michapod:
Prawdopodobnie mój problem leży w płycie z grą gdyż probowałem reinstalować ale teraz wogole płyty mi nie widzi. Więc chyba narazie se nie pogram. trzeba iść z reklamacją do Empiku niech wymienią plytkę.
DODO:
Po zainstalowaniu patcha doświadczyłem dość dużego problemu w rozgrywce. Przed zainstalowaniem nie miałem tych problemów więc jest to definitywnie jego wina. Otóż nie mogę wczytać zapisanego momentu w grze podczas rozgrywki, wszystko jest dobrze, gdy wczytuję z menu głównego. Jednakże, gdy chcę wczytać ponieważ np. zostałem przed chwilą zabity to pokazuje mi się standard - "Where is the guru?". mam też problem z wczytywaniem tekstur, w pewnym momencie pojawiają się wielkie białe plamy. Czy istnieje możliwość odinstalowania patcha bez re instalacji gry? Po prostu boję się, że po usunięciu gry wraz z patchami nie będę mógł wczytać zapisów, ponieważ nie będą kompatybilne z wersją gry. Możecie mi pomóc w tej kwestii?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej