Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Problem (Kilka problemów)
Vater:
Mianowicie nie jestem świetnym graczem ale wiem że z kodami gra się do du..y, więc chciałbym zapytać gdzie najlepiej pracować jako Czeladnik. Oczywiście jest to Gothic 2.Czy jeżeli zostane strażnikiem w mieście to będę mógł pracować jako najemnic na farmie Onara?
Z góry dzięki
Respev:
--- Cytuj --- Tytuły zakładanych tematów, powinny jak najlepiej odzwierciedlać ich treść.
--- Koniec cytatu ---
http://gothic.gram.pl/forum/index.php?showtopic=1912
HuBerTo:
Respev...Bezobrazy...Wiadadomo że on zrobil błąd ale mogleś to napisać i odpowiedź mnie często denerwuje jak ludzie pouczają a nie pomagają...No dobra wróćmy do tematu... Najelepiej u kowala tam jest bug z tym ze miecze mozna kopiowac i sam odkrylem :D a jesli nie chcesz z bogow korzystac to wes u łowce tych skór nie wiem jak to nazwac xd chyba ze myslisz o naprawde czyms dobrym to alchemik bo w 5 rozdziale bedzie mogl robic sobie mikstury samemu ... ale nie mozna na niczym zarobic tylko na grzybach ...Ale tak na poczatek to kowala polecam ... bo tam jest bug i na poczotku kiedy bylem jeszcze noobkiem i nie wiedzialem co to np ÂŚniący ... to to bylo dobre ale ja tam zawsze gram "lowco skór".A co do 2 pytania to nie będziesz mógł :/.Zostan straznikiem to latwe jak grasz 1 czy tam 2 raz ...
Respev:
--- Cytuj ---Wiadadomo że on zrobil błąd ale mogleś to napisać i odpowiedź mnie często denerwuje jak ludzie pouczają a nie pomagają
--- Koniec cytatu ---
A linka do odpowiedzi niby nie podałem? Odpowiedź na drugie pytanie - nie, będąć strażnikiem, nie można zostać najemnikiem.
krassus:
Jeśli chcesz zostać rzemieślnikiem to tylko u Harada! Możesz uczyć sie wykuwania mieczy za które dostaniesz u niego naprawdę sensowną kasę. Stalowe pręty możesz kupować bez ograniczeń u Benneta na farmie Onara. Wystarczy ze po każdym zakupie pozwolisz mu uderzyć raz młotem w kowadło i stalowe pręty się regenerują.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej