Autor Wątek: Oceń Poprzednika 4.  (Przeczytany 67433 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Canis

• Gość
Odp: Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #100 dnia: 09 Lipiec 2008, 20:55:33 »
Domandxd

Nick: A no czuję od niego oryginalność, bardziej pasuje mi: Domand xD. Nawet nie źle, bardzo cieszy mnie ze oryginalne a to jest dla mnie podstawowy wyznacznik osoby, pokazuje w mych oczach jakość użytkownika, czasami błędna ocena, ale jednak, ładnie. 8/10
Avatar: no a tu ładnie czaszka, szkielecik, gęba rozwarta a tu jęzor wystaje, więc taki dziwny szkielecik, oczęta mu się świecą. A więc ciekawie, podoba mi się.
Sygnatura: tu nic nie widzę...
User: dane jest mi ostatnio widzieć w działach o Gothicu, dobrze ze się wypowiada, bardzo dobrze, coraz częściej go widuję tam, dobrze że powoli rozszerza zasięg, będzie może przyjemnie z nim podyskutować w Forum Romanum.
Zalety: Cóż, coraz częściej się wypowiada, aktywność to zaleta, nie spami, chodź posty do najlepszych nie nalezą, ale do złych na pewno też nie, taki średni poziom utrzymuje.
Wady: nie mnie to oceniać...
Skojarzenia: taki nie oszlifowany diamencik z którego może być całkiem ładny kamyk.
Obrazek:

Jaki jest poza forum: nie wiem... ale może dane będzie mi poznać
Co sądzisz o jego postach: Nie spami, chodź posty do najlepszych nie nalezą, ale do złych na pewno też nie, taki średni poziom utrzymuje.

Pana Canisa proszę, aby trochę się wstrzymał, rozumiem, że lubisz ten temat, chcesz w nim oceniać i samemu być ocenianym, ale trochę rozwagi w 24h oceniłeś 4 razy samemu będąc ocenionym tyle samo razy. - Tid.

Dobra spokojnie, ale taki fajny temacik... już zwolnie... lekki stop będzie ;)
« Ostatnia zmiana: 09 Lipiec 2008, 21:26:13 wysłana przez Canis »

Offline Kirgo32

• Myśliwy
  • Reputacja: 3
  • "Nawet piekło ma swoich bohaterów."
« Odpowiedź #101 dnia: 12 Lipiec 2008, 09:34:54 »
Canis:

Nick: Taki nick na forum jest raczej niespotykany, oryginalny. Jest ciekawy, ale zarazem dziwny. Gdy go widzę przychodzi mi na myśl człowiek cyniczny. Ten nick jednak mi sie podoba i daje mu ocenę 8/10.
Avatar: : Kojarzy mi się on raczej ze statkiem kosmiczny, a nie z demonem ;D Ale jest pomysłowy i całkiem fajny. Ocena 9/10
Sygnatura: Heh....szkielet grający na skrzypcach...nie wiem co o tym myśleć, ale wizualnie sygnatura jest dobra więc dam 7/10.
User: Ma dużo postów, i często go widać w działach pomocy. Jak zauważyłem to wie o czym pisze i jest jednym z inteligentniejszych osób na tym forum.
Zalety: Jest aktywny, pisze przemyślane posty, nie spamuje, jak już mówiłem widać, że do głupich osób nie należy.
Wady: Nie zauważyłem żadnych, ale być może nie przyglądałem się....xD
Skojarzenia: Sam nie wiem czemu ale kojarzy mi się on z jakąś mroczną i dziwną osobą...
Obrazek:
Jaki jest poza forum: niestety nie wiem.
Co sądzisz o jego postach: Nie spamuje, pisze ładnie ułożone i dobre posty, często się rozpisuje.
« Ostatnia zmiana: 12 Lipiec 2008, 09:36:28 wysłana przez Kirgo32 »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #101 dnia: 12 Lipiec 2008, 09:34:54 »

Offline Grison

• Weteran
  • Reputacja: 2319
  • Grisq. :*
    • Karta postaci

« Odpowiedź #102 dnia: 12 Lipiec 2008, 09:58:15 »
Kirgo32

Nick: Nie za bardzo widzą mi sie nicki z numerkiem. Lepszy byłby po prostu "Kirgo". Mimo wszystko nie jest tak źle jak chociażby "mualinusiax45x55" ;].

5/10

Avatar: Chyba ze zbiorów TG. Wojownik stojący pod słońce z uniesioną kataną w górę. Fajny motyw.

9/10

Sygnatura: Cytat. O jego mądrości i o tym jak sie ma do życia nie będę pisał, bo różnie go można odbierać. ÂŚrednio mi sie podoba.

5/10

User: Z tego co widzę, to w miarę aktywny. Spamu też nie widziałem w jego wykonaniu. Raczej myśli o czym pisze.

Zalety: Wygląda na inteligentną osobę.

Wady: Nic o nich nie wiem.

Skojażenia: Surykatka malezyjska pręgowana ze sznurem na szyi dyndająca na cienkiej gałęzi eukaliptusa.

Obrazek: Klik

Jakie jest poza forum: Nie znam delikwenta toteż nie wiem.

Co sądzisz o jego postach: Tak jak w punkcie User. Nie spamuje, a i mały offtop nikomu nie zaszkodzi.

« Ostatnia zmiana: 12 Lipiec 2008, 09:59:54 wysłana przez Grison »

Offline Mantos

• Weteran
  • Reputacja: 294
  • de Freszmejker
    • Karta postaci

« Odpowiedź #103 dnia: 12 Lipiec 2008, 20:54:09 »
Grisonek

Nick: Prawdopodobnie wypił dużo mleka i połżył się na polu, aż mu nagle spadła cegłą na głowę i wymyścił Grison. Szczerzę mówiąc cały czas czytałem ten nick jako Girson przez co kojarzył mi girami ;]

8/10

Avatar: Jak to momo określił "Żydowska Gwiazda" No ale co innego powinien mieć szeryf? Tylko niestety trochę nudny ;/

6/10

Sygnaturka: I dlaczego TVP nie wstawiło wtedy czerwonego kwadraciku? Władcy móch to mogą być od 18 lat, a muminki to dzieciom pokazują ;/

9/10

User: Grisonek jest najzateletubiaszczym userem, jest aktywny i dobrze się z nim rozmawia. No i prawdopodobnie najbardziej lubiany user ;)

Zalety: Jak to ujął "ja nie mam poczucia humoru, ja mam naje.bane w głowie" i jak takiego nie koffać? Zawsze wniesie trochę światł w forum tego złego Isentora  :-[

Wady: Nie myje pępka ;( i się łatwo obraża ;/

Skojarzenia: Kierownik empiku ;D

Obrazek: Klik

Jaki jest poza forum: Koffany!

Co sądzisz o jego postach: Światełko nadziei kiedy się nudzisz ;]
« Ostatnia zmiana: 12 Lipiec 2008, 20:56:47 wysłana przez Mantos »

Offline Kozłow

• Magnat
  • Reputacja: 382
  • Acid Rain!
« Odpowiedź #104 dnia: 14 Lipiec 2008, 01:18:54 »
Mantos

Nick - Mantos... W oczywisty sposób kojarzy się ze znanymi dropsami (miętowe i owocowe, green apple, chyba pomarańczowe i ChGW jakie) Może literówka? ;] W sumie moja babcia mówi na Mentosy - Mantosy :D Znasz moją babcię?

Avatar - jakiś rysuneczek elfa (bo długie uszy) z jakimiś tatuażami na twarzy. Elfów nie lubię - wolę krasnoludów - także avatar mnie ne nrawitsia.

Sygnatura - Fajny bannerek "mówiący", aczkolwiek to co pod bannerkiem się kryje - to te cholerne My Mini City - nie wiem co sprawia, że to modne... Kupcie sobie Sim City, a nie trujecie dupę ludziom żeby klikali. Taka mała rada :) A tak poza tym - lekcje używania forum fajne :) Tylko szkoda, że opcja szukaj mi nie działała nigdy... :P

User - prawdę mówiąc to widziałem bardzo mało jego postów, chociaż ma ich bagatela 800. No ale może pisze dużo na marancie - a tam się postów nabija sporo i szybko.

Zalety - Nie znam człowieka. Ale wiem, że jest otwarty, tolerancyjny, bezinteresowny, asertywny, dobrotliwty, szczodry, hojny.

Wady - Nie znam człowieka. Ale wiem, że jest dogmatyczny, nietolerancyjny, egoistyczny, nieasertywny, skłonny do zła, skąpy.

Skojarzenia - Mantos - the Freshmaker.

Obrazek
Pierwsze, co mi wyskoczyło po wpisaniu w google nicku. Google rulez! :D

Jaki jest poza forum - konstantynoneapolitańczykowianeczkowaty.

Co sądzisz o jego postach - ta kategoria jest w ogóle głupia - bo 7/8 użytkowników pisze o tym w "User".
« Ostatnia zmiana: 07 Lipiec 2015, 13:04:30 wysłana przez Isentor »

Offline Grison

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #105 dnia: 17 Lipiec 2008, 21:54:08 »
Kozłow

Nick: Niechaj, żyje nieśmiertelny Związek Radziecki i jego bohaterowie! Kozłow kojarzy mi się oczywiście z rosyjskim/ukraińskim/białoruskim nazwiskiem i tym też jest ;] Nick podoba mi się nawet bardzo. Może dlatego, że się do niego przyzwyczaiłem.

10/10

Avatar: Lenin ciągle żywy, napawa swych wyznawców nadzieją na lepsze życie w Socjalistycznym raju, gdzie nie ma prawa własności, a każdy jest równy! Yeah! Fajne łączenie kolorów i wizerunek facjaty z profilu.

9/10

Sygnatura: Cytaciki, których mi sie nawet nie chce czytać bo są o jedynym i tym samym czyli o niczym ;] Ale trzeba było się zmusić i przeczytać te "Kozłowowe mądrości". Niektóre mi się podobają. Szkoda jednak że to tylko cytaty ;] Czemu nie widzę tu wielkiego sierpa i młota na czerwonym tle?!

6/10

User: Wzorowy Kozłow. Wypowiada się mądrze, a przynajmniej on tak uważa ;] Jest dosyć treściwy w swych wypowiedziach. Raczej nie owija w bawełnę, chociaż zdarzy się jakaś pierdoła. Sporo czasu go tu nie było jednak dzięki moim skromnym działaniom dywersyjno-sabotażowym powrócił! Powrócił powiadam! Teraz pokona kapitalistycznych burżujów w zachodniej dolinie i zdobędzie Oko Lenina!

Zalety: Chyba szczery, da się z nim podyskutować o czymś innym niż scenariusz wyprawy bądź kolejna fajna gra ;]

Wady: Komuch i ma dziadka w Wermachcie ;/

Skojarzenia: Lenin w pełnej okazałości z radziecką czapką na głowie. W prawej dłoni dzierżący  "Marksowe Mądrości" zaś w lewej pudełko z Call of Duty ;]

Obrazek:

Jaki jest poza forum: Czasami zabawny, czasami poważny.

Co sądzisz o jego postach: Raz sierpem raz młotem w burżujską hołotę! Nie nie jest aż tak źle. W swych postach raczej szanuje zdanie innych. Z tego co widziałem to jest zmuszony do ciągłego odpierania ataków spowodowanych jego przekonaniami.
« Ostatnia zmiana: 17 Lipiec 2008, 21:58:58 wysłana przez Grison »

Offline Eregrin

• Magnat
  • Reputacja: -2
  • ÂŻycie jest jak komputer - do zabawy i do konkretów
« Odpowiedź #106 dnia: 17 Lipiec 2008, 22:12:26 »
Prawda, oceniałem o wcześniej, jednak nabrałem innych porównań, poznałem go jeszcze lepiej etc.

Grisonek

Nick: Nawet mi się podoba. Jakoś, nie mogę pomyśleć, ze niegdyś był to Gregusiek.

10/10

Avatar: Co by się stało bez naszego ukochanego avatary.ork.pl? Avek, podoba mi się, a jako, że trwa przy nim dość długo, nawet mi sie z nim kojarzy :)

9/10

Sygaturka: świetna! Adolf Hitler, który udaje Kubicę. Ale ten, jak zwykle musiał to wrzucić na imageshacka, dlatego właśnie sie nie dowiemy, skąd Grisonek wytrzasnął ten obrazek...

User: Duuużo by było pisania :P Ale jako, że nie się nie chce, to streszczę to w kilku zdaniach. Jest on przede wszystkim zabawny. jeszcze chyba nigdy, nie dał oznak smutku ;]. Potrafi jednak zachować po ważność, lecz zazwyczaj ją łączy z żartem, bądź też żart z faktami. Pod wieloma względami, jest podobny do Beli :) . Widać, ze potrafi bardzo szybko myśleć :) Na forum, jest aktywny, bo wiedzę go na nim prawie codziennie. Lubi grać w Gothica ;]

Zalety: j/w

Wady: Nie ma ShErDuShKa ;/

Skojarzenia: http://www.grison.pl/ i http://www.grison.com/ - interesujące...

Obrazek:

Jaki jest poza forum: Zabawny... taki jak opisałem w user...

Co sądzisz o jego postach nie pisze niepotrzebnych postów... W większości z nich, po prostu żartuje...
« Ostatnia zmiana: 18 Lipiec 2008, 15:51:26 wysłana przez Lord Arthas »

Offline Kirgo32

• Myśliwy
  • Reputacja: 3
  • "Nawet piekło ma swoich bohaterów."
« Odpowiedź #107 dnia: 18 Lipiec 2008, 10:31:19 »
Lord Arthas:

Nick: Ten nick mi coś przypomina, ale nie wiem co.... sam nick jest dość ciekawy, ale mogłeś się bardziej postarać xD. ocena 6/10

Avatar: Krótko mówiąc- nie postarałeś się. ocena 2/10

Sygnaturka: Bez komentarza....

User: Nie miałem jeszcze przyjemności rozmowy z nim, więc nie będę sie wypowiadał.

Zalety: Jak zauważyłem, ten pan pisze normalne i dość przemyślane posty, jest aktywny na forum i ma trochę nagród, co jest niemałą zaletą.

Wady: A co się tam będę wypowiadał...

Skojarzenia: Gruby, stary facet, z siwą brodą i resztką siwych włosów na głowie. Bardzo elegancko ubrany. Jakaś ważna osoba.

Obrazek:

Jaki jest po za forum: Nie mam zielonego pojęcia...

Upominam ostatni raz: piszcie więcej niż jedno zdanie składające się z trzech słów. W innym wypadku posty będą usuwane, a userzy wreszcie karani za lenistwo. - [Boba Fett]
« Ostatnia zmiana: 18 Lipiec 2008, 12:29:13 wysłana przez Boba Fett »

Offline Doman

• Myśliwy
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #108 dnia: 18 Lipiec 2008, 16:07:25 »
Lord Arthas

Nick: Nie mam pojęcia, czy od czegoś zgapiony czy nie, ale przynajmiej nie jest to kolejny Xardas czy Bezimienny. ÂŚrednio mi się podoba.
Ocena: 6/10

Avatar: Nie wysiliłeś się nad tym.
Ocena: 1/10

Sygnaturka: no comment

User: Zazwyczaj miły i zazwyczaj ma swoje zdanie. Pisze doś dużo postów, ale spamu nie widziałem.

Zalety: Nie spami, pisze dużo postów

Wady: Czasami pisze w tematach, o których nie ma najmniejszego pojęcia.

Stosunek do innych: Nie wiem, ale wydaje mi się, że dobry

Skojarzenia: Nie wiem

Obrazek:

Jaki jest poza forum: Nie mam pojęcia

Edit: Zapomniałbym! Każdy post ma być przyzwoicie napisany. Nie piszcie ocen ludzi, których nie znacie, wychodzi to podczas czytania postów. Prosiłbym o rozbudowywanie swoich wypowiedzi///Crisis
To już ostatnie ostrzeżenie, nudne się już robi pisanie któryś raz z rzędu w tym temacie, żebyście przestrzegali zasad. [ Boba Fett]
« Ostatnia zmiana: 18 Lipiec 2008, 16:26:36 wysłana przez Domandxd »

Offline Grison

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #109 dnia: 18 Lipiec 2008, 17:54:17 »
Domandxd

Nick: Nie wiem z czym go utożsamiać, nie wiem do końca co o nim myśleć ani nie wiem pod wpływem jakiego narkotyku był owy "ludź" wymyślając tą nazwę. Niby Domand ;] a na końcu... xd. Nie wiem czy to było celowe czy tylko tak jakoś wyszło ale nie za bardzo mi się to podoba ;]

6/10

Avatar: Cóż to za mroczny szaman z samego serca czarnego lądu? "Rozdziabiona mordencja" jakiegoś człowieka małpy patrzącego zapewne na schabowego. Grafika nawet, nawet. Ktoś umiał narysować ;] Zaś sam obrazek to może ze zbiorów TG?

7/10

Sygnatura: Userbar tak niewidoczny i tak źle wykonany, ze zbiera mi się na to aby posłuchać Disco-Polo. Z trudem, miotając się jak głodny ÂŻyd w ubojni świń odczytałem ten malutki, ledwo widoczny napisik i widnieje tam chyba "Iron Maiden". Jeśli jesteś fanem zespołu to oddaj im hołd dając coś widoczniejszego i ładniejszego ;p

1/10

User: Od jakiegoś czasu go widzę na TG. Jest aktywny, chyba kulturalny, bo nie widziałem żadnej afery z jego udziałem ;]

Zalety: Jest użytkownikiem TG i pisze tu posty ;p Cóż tu więcej napisać.

Wady: Nie dostrzegłem. Chociaż... mógłby pisać czasami troszkę bardziej zrozumiale. Powtarzam czasami ;]

Stosunek do innych: Tak jak napisałem w punkcie user. Jest kulturalny. O ile dobrze pamiętam to widziałem jego posty w tematach z problemami tak wiec raczej pomocny.

Skojażenia: Półnagi afrykański szaman z genitaliami przebitymi kością bizona, odprawiający jakieś rytuały nad mrowiskiem czerwonych mrówek.

Obrazek:

Jaki jest poza forum: O ile pamiętam to jeszcze nie dane mu było spamić w moim tlenowym okienku, a i żadnych straszliwych przesłanek o nim nie słyszałem, tak wiec nie wiem.

Co sądzisz o jego postach: Tak jak u wszystkich. Raczej na temat, jednak mógłby w nich bardziej rozwijać swe myśli ;p

Offline Trivet

• Myśliwy
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #110 dnia: 18 Lipiec 2008, 18:01:34 »
Ahoj komjunicie tego forum i komjunisto też w liczbie jednej. Jakby odpowiadając na pytania tych, którzy mnie wciąż pamiętają - wbrew pozorom nie powróciłem, a jedynie uległem namową gościa powyżej i postanowiłem obrobić mu dupsko na oczach setek forumowiczów (sam tego chciał, fetyszysta jeden).
_________________________________________________________________________________
Grison

Nick: Początkowo nie miałem pojęcia co ten nick oznacza. Syn Gri? Z gyrosem mi się kojarzy trochę. W sumie grison to taki ssak drapieżny. Jak zwykle w wątpliwych sytuacjach postanowiłem poradzić się wszechmocnego gugla. Wynik? "GRISON Paris
Pasty do butów oraz kosmetyki do pielęgnacji stóp." Paćki na grzybice chyba sprzedaje. :)

8/10

Avatar: Ktoś chyba lubi być gwiazdeczką. A tak na serio to mi przypomina gwiazdę, którą zwykło się sygnować U.S. Army. Tylko to kręcenie takie oczojebne trochę.

8/10

Sygnatura: Jako, że głupoty te miałem napisane już wczoraj to i miałem tu opisaną wczorajszą sygnaturę, którą ktoś niecnie usunął. Było epicko, stylowo i śmiechowo. Tak jakby odpowiadając na wątpliwości rzucone przez Lorda Arthasa - ja mu to podsunąłem. Pozostaje pozazdrościć Adolfowi lowridera(gdziekolwiek nim odjechał), oraz innych produktów eksportowych III Rzeszy: ÂŻydełka FA, kiełbasek Berlinek i FĂźhrero Rocher.

Zehn punkten!

User: Nie znam go jako usera na tym forum. Przynajmniej w tej chwili. Pewnie dogryza wszystkim ile wlezie jak to miał w zwyczaju od kiedy go pamiętam.

Zalety
: Lubi żarciki. Raczej optymista. Czasem ma cyniczne spojrzenie na rzeczywistość (co uważam za zaletę). Jest też spostrzegawczy i ma sporą wyobraźnie. Gracz-koneser. Zdecydowanie bardziej ogarnięty niż ja w jego wieku. Twardziel - trzyma się TG jak cyca matki.

Wady: Lubi gejowskie żarciki. Czasem nachalny. Więcej nie stwierdzono. No chyba, że słabość do Wibroinnosków (Innatorów?) to też wada.

Skojarzenia: He's a filthy, filthy pirate! Taki z nogą ubitą z trocinek i kuropatwą na ramieniu. Z tym mi się kojarzy.

Obrazek:

Jaki jest poza forum: Jak alkohol ze znajomymi, jak papieros po seksie - jeśli było dobrze (rozmowa ma się rozumieć) to długo się go wspomina. Lubię z nim porozmawiać o...w sumie o wszystkim. Faktem jest jednak, że często nie mam czasu żeby z nim gadać, więc pewnie wiele bezeceństw wyprodukowanych w jego głowie wciąż mnie ominęło.

Co sądzisz o jego postach: Za mądre dla mnie, to nie czytam.

PS. ÂŁadniej tu jakoś od czasu mojej ostatniej wizyty.

Offline Grison

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #111 dnia: 18 Lipiec 2008, 18:54:04 »
Trivet

Nick: ÂŚliczny i w ogóle podniecający. Szczególnie atrakcyjny dla nastolatek lubiących sweet brokacik i fotke.pl. Ale nie słuchajcie bzdurnych wywodów Grisona myślącego o tym jak tu składne zdanie sklecić. Początkowo nick ponad wszystko kojarzył mi się z przyjacielem nikogo innego jak samego... Chucka Norrisa w sławetnym serialu o nieustraszonym stróżu prawa. Teraz jednak nabrał innego znaczenia. Jakiego? A zaczął mi sie tylko i wyłącznie kojarzyć z pewnym Maciusiem T. z Północnych krańców polski wyposażonym w kędzierzawe włoski i butelkę Heinekena. 

Avatar: Jakbym siebie widział w lustrze... Ale nie, toż to Trivet grający w Guild Wars i ganiający po mapie, starając się zgubić mnie daleko w tyle ;/ Avek fajny. Na pierwszy rzut oka bardzo mnie rozśmieszył.

Sygnaturka: Zapewne wcięła ja czarna dziura, bądź stado czarnoskórych pigmeji albinosów.

User: Tutaj trudno mi sie wypowiedzieć, gdyż już dawno nie widziałem Triva jako prosperującego usera TG. Mimo to mogę powiedzieć, że zawsze był userem wzorowym. Długie wypowiedzi na temat i bez błędów. Aktywność w ciekawych tematach i żyłka własnej inwencji jak chociażby tematy o konkretnych filmach. Więcej takich użytkowników.

Zalety: ÂŚmiechowaty. Naprawdę inteligentny i pomysłowy, chociaż jakoś nie może wynaleźć innowacji jaką jest czas dla swego Grisona jedynego ;p

Wady: Nic co można by było uznawać za wadę nie zauważyłem. Mógłby być jednak nieco bardziej "dostępny" na komunikatorze ;]

Skojarzenia: Chciałeś - masz. Zamroczony nastolatek siedzący połowę dnia przed komputerem grając w przeróżne bezsensowne gry okraszone sporą ilością futurystycznej, archaicznej i fantastycznej przemocy. Półmetrowa porcja śliny zwisająca z buzi jest odprowadzana z powrotem za pomocą żuwaczek pod wpływem silnych bodźców takich jak dźwięk przychodzącej wiadomości. Jednak sygnał ten dociera do odbiorcy wyjątkowo późno co znacznie utrudnia komunikację. Dodatkowo jest wykorzystywany przez własną matkę do niewolniczej pracy w ogrodzie o.O

Obrazek:

Jaki jest poza forum: Tutaj oprócz braku czasu (;p) o Trivecie mogę napisać tylko same pozytywy. Miły, koleżeński, dający sie lubić człek. Można z nim porozmawiać na wszelakie tematy od dziury ozonowej, przez dziurawe bokserki IsentoRa aż po jakże psychologiczne i pachnące tabloidem newsy na portalach informacyjnych.

Co sądzisz o jego postach: Tak jak w punkcie user. Długie, na temat oraz bardzo oczoteletubne :P Fajnie sie je czyta. Szkoda tylko że dawno nie widziałem żadnego nowego ;]
« Ostatnia zmiana: 18 Lipiec 2008, 19:15:58 wysłana przez Grison »

Offline Devristus Morii

• Arystokrata
  • Reputacja: 8339
  • Leniuszek.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #112 dnia: 19 Lipiec 2008, 12:21:51 »
Grison

Nick: Kojarzy mi się z jakąś zboczoną bestię zamieszkującą głębiny jezior. A tak na serio: to oryginalny i taki niedźwiedziowaty xP Tylko się zastanawiam co ma oznaczać te "Gri" - czy od Niedźwiedzia Grizli czy co innego

Avatar: Hmm... Oh...Eh... Gwiazda + białe paski + czarno biały obraz = stare pisane filmy :P A tak po za tym to trochę monotonny bo się kręci i kręci i kręci... Za bardzo nie ma bo nowego dodać o tym avatarze, bo już wszystko zostało o nim przetoczone

Sygnaturka: Takie sygnaturki to ja uwielbiam są takie invisible

User: Przyjemny w dotyku^^... Miły, krejzolski, sweetaśny, lajtowy :P Zawsze ma swe zdanie... Ogólnie to rady i aktywny... Fajnie się z nim gada na gg, bo zazwyczaj to on pisze...Podobno w Tajnych Aktach TG jest napisane, że nasz kochany Grisonek puszcza się z połową forum...Został wybrany Najbardziej lubianym userem w Gali 2008 co się chwali, a po za tym dba o naszą Encyklopedię, aby tam haseł kto nie ukradł...

Zalety:Inteligentny, zabawny, gdy trzeba jest poważny

Wady: Zdradził mnie

Skojarzenia: Hmm... Dużo by było pisać

Obrazek:

Jaki jest po za forum: Nie wiem, ale słyszałem, że przyjazny środowisku

Co sądzisz o jego postach: Obszerne, zawierają same fakty i można się z nich dużo nauczyć ^^ czyli jednym słowem nie warte czytania.

P.S Trochę bez sensu napisane, ale co z tego ^^ Kto będzie chciał to
« Ostatnia zmiana: 19 Lipiec 2008, 12:35:42 wysłana przez Devristus »

Offline Enzo

• Magnat
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #113 dnia: 19 Lipiec 2008, 15:35:09 »
                                                     Devristus

Nick: Cóż mogę powiedzieć o jego nicku? Klimatyczny pasujący do Marantu, średniowiecznego klimatu fantasy. 9/10

Avatar: Aniomowany :P. Też mi się bardzo podoba, tyle, że od tamtego czasu Dev zmienił nick i avatar pasuję do poprzedniego.

Sygnatura: Brak

User: Forumowy szlachcic. Ta ranga chyba pasuję do niego. Po za tym jest uprzejmy i w ogóle spoko. Nie gadam z nim za dużo, ale troszeczkę już go znam.

Największe Zalety: Inteligenty, sweetbrokacikowy itp.

Największe Wady: ÂŻe mało co piszę na komunikatorze do mnie ;]

Co mi się z nim kojarzy: zUo?

Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum:
Stosunek do innych: Przyjazny i uprzejmy.

Jaki jest poza forum: Koleżeński.

Co sądzisz o jego postach: Bez błędów, przejrzyste, ciekawe.
« Ostatnia zmiana: 19 Lipiec 2008, 15:36:49 wysłana przez Enzo »

Offline Serail

• Weteran
  • Reputacja: -231
  • Wyczesana opowieść, wodzu
« Odpowiedź #114 dnia: 23 Lipiec 2008, 11:00:31 »
Kozłow

Nick: Kozłow, zapewne wziął się Andrieja Kozłowa (Андрей Андреевич Козлов), który został zastrzelony 13 Września któregoś tam roku. Ach Wikipedia rules ;] 8/10
Avatar: Jakaś przystojna, brodata facjata, która jest ustawiona profilem. Nawet ładne. 6/10
Sygna: Cytaty starych, pomarszczonych komunistów, muszę powiedzieć, że mają w sobie to coś", co zapewne wprawia Grisona w stan podniecenia.
User: Forumowy komunista, zawsze jest w stanie wykłócać się, że jego ulubiony ustrój jest najlepszy, czyli, "nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne".
Zalety: Pisze wiersze, dużo wierszy do "Twórczości Własnej".
Wady: Ostatnio coś mało udziela się na forum w zwykłych tematach.
Skojarzenia: Pomarszczony, garbaty, stary rosyjski elektryk, który poprzez nasze forum próbuje "nawrócić" wszystkich na komunizm.
Obrazek: http://1.1.1.3/bmi/upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a9/Flag_of_the_Soviet_Union.svg/250px-Flag_of_the_Soviet_Union.svg.png
Stosunek do innych: W porządku się wydaje, ale jest gotowy zabić łyżką każdego kto powie coś złego o komunizmie.
Jaki jest poza forum: Nie wiem, nie gadałem z nim przez komunikator.
Co sądzisz o jego postach: Dobre, chociaż mało ich ostatnio.
« Ostatnia zmiana: 23 Lipiec 2008, 11:01:11 wysłana przez Serail »

Canis

• Gość
« Odpowiedź #115 dnia: 23 Lipiec 2008, 12:23:53 »
Serail

Nick: Serail ... no oryginalne, może przerobił sobie Serial na ten nick, nieważne, łądnie brzmi i nie wygląda jak wymiociny kota, wygląda dość ładnie, google nie pokazały mi nic sensownego jak wpisałem także... 9/10
Avatar: no a tu znaczek coś ala "radioaktywność". Zapewne lubi turlać beczki z odpadami radioaktywnymi, wiem fajne zajęcie.
Sygnaturka: Chyba wzrok mi się pogorszył... Ale chyba nie, jakoś nic nie ma.
User: Moderator, wczoraj dowiedziałem się jeszcze innej ciekawej rzeczy jaką posadkę pełni, no ładnie. Uczy się w moim mieście, ładnie ładnie. Ateista jeżeli dobrze pamiętam, to ładnie.
Zalety: No na pewno posty ma ładne długie i staranne, narazie zamieniłem z nim trzy rozmowy, pierwsza to jakby sondaż i dwie o innej pewne sprawie, sądzę, że normalny z niego człowiek. 
Wady: Chyba zbyt krótko znam by wady wypisywać ;]
Skojarzenia: Arab turlający beczkę z odpadami radioaktywnymi i tak turla przed chojnickim Ratuszem neogotyckim ;] .
Obrazek:

Stosunek do innych: no raczej wrogi nie jest, przynajmniej nie odczułem tego dotąd. Można rzec, że przyjaźnie nastawiony
Jaki jest poza forum: Nie za bardzo wiem...
Co sądzisz o jego postach: Dobre, chociaż mało ich ostatnio.

Offline Kapii

• Kopacz
  • **
  • Everybody Lies - House M.D.
« Odpowiedź #116 dnia: 23 Lipiec 2008, 12:55:07 »
Canis

Nick Nie powiem, orginalne.  W googlach wyskoczył mi wilk. I glisda... 9/10

Avatar Odrażająca morda Sylwka Stalon. Nie podoba mi się. 4/10

SygnaBardzo mi się podoba. Na niej jakiś szkielet, być może kelner gra na skrzypcach. 10/10

User Wiem o nim tyle, co Boba o krótkich postach. Ale wydaję mi się, że miły.

Zalety Nie znam go na tyle długo. Ale wydaje mi się, że inteligentny.

Wady/b] Tutaj to już kompletnie nie wiem, co napisać.

Skojażenia[/] Samotny facet zbierający kwiatki z klatak schodowych.

obrazek  Imageshack mi nie działa... póznij zrobię edit.

Stosunek do innych Traktuje każdego jak kolegę.

Jaki jest poza forum Nie wiem...

Co sądzisz o jego postach Ciekawie napisane i z lekką nutką humoru

Canis

• Gość
« Odpowiedź #117 dnia: 23 Lipiec 2008, 13:15:25 »
Kapii

Nick: Taki nieco dziecinny, kiedyś widziałem nick taki: Kapi pogromca chyba na tym forum. Nie zabardzo mi się podoba ale okropny też nie jest. 7/10

Avatar: Ha, obrazek z idiotycznym napisem, chyba nie będę jedyny któremu takie coś się nie podoba. nie lubię takich Avatarów, obrazków, np. "moja fota jest zbyt sexowna by się tutaj wyświetlić" etc. Tragedia jakiej świat nie widział. ale widzę taki pierwszy raz. 5/10.

Sygnaturka: Haha, śmiech na sali. Co to propozycja? będziesz korepetycji udzielał z polskiego? bo nie bardzo rozumiem. no i dwa userbary, ładne userbary, ale ogólnie sygnaturka niepowalająca na kolana, można lepiej. 7/10.

User: Niewiele o nim wiem, więc nie bardzo mogę się wypowiedzieć. jeżeli dobrze wiem to do młodego grona użytkowników należy. Ma już ponad 100 pościków, chodź niewiele ich widziałem szczerze mówiąc. Ogólnie będą z niego ludzie, gdy będzie potrafił odróżnić Sylwka Stalone'a od całkowicie innych ludzi.

Zalety: Nie wiem, nawet zbytnio o postach nie będzie co powiedzieć, ale ma te 100 postów no to musi nie być złym userem.

Wady: Nie potrafi odróżnić Sylwestra Stalone'a od innych.

Skojarzenia: Ten kłapouchy (ten osioł z kubusia puchatka)

Obrazek:
http://img213.imageshack.us/img213/2827/kapouchy2mw2.gif
http://republika.pl/blog_al_397943/1217240/tr/ostatnie_kapi7.jpg

Stosunek do innych: Wrogi raczej nie jest, nie widziałem by tu gdzieś kogoś obrażał, przynajmniej te posty co widziałem takie nie były.

Jaki jest poza forum: Tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą...

Co sądzisz o jego postach: Niewiele ich widziałem, ale te co widziałem to były dość sensowne, ciekawie napisane, sporządzone. ma ich ponad 100 więc będą z niego ludzie ;) .

PS. A odnośnie mojego Avataru, to nie morda Sylwa Stalone'a.

« Ostatnia zmiana: 23 Lipiec 2008, 13:20:21 wysłana przez Canis »

Offline Serail

• Weteran
  • Reputacja: -231
  • Wyczesana opowieść, wodzu
« Odpowiedź #118 dnia: 23 Lipiec 2008, 13:42:44 »
Canis

Nick: Haa, wiem co to jest Canis, gdy wpisałem to do googli, to wyskoczyło mi "Fundacja opieki nad zwierzętami Canis" oraz fabryka zajmująca się produkcją karm dla psów i kotów, rozgryzłem cię! Ogólnie oceniam to na 8/10
Avatar: Hmm, moda Stalone'a ;], cała zakrwawiona (czyżby miesiączka?), nawet mi się podoba. 9/10
Sygnatura: Oto postać Grisona, który nie jadł nic od dwóch miesięcy, bo grał w assasin creeda.
User: W porządku, pisze dobre, ciekawe posty. Co tu więcej mówić, dobrze jest.
Zalety: Hmm, może brak wad?
Wady: Może nie ma? Chociaż nie wiem.
Skojarzenia: Jakiś szczerbaty facet, który masturbuje się na widok prezenterki pogody.
Obrazek: http://1.1.1.5/bmi/upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/42/Sylvester_Stallone.jpg/220px-Sylvester_Stallone.jpg
Stosunek do innych: Taki w porzadku się wydaje, zresztą dla mnie był w porządku to do innych też chyba jest.
Jaki jest poza forum: Taki jak na forum, tylko że inny ;] A tak na poważnie, to w porządku gość jest, chociaż taki małomówny jakiś.
Co sądzisz o jego postach?: Dobre, ładnie napisane, bez rażących błędów.
« Ostatnia zmiana: 23 Lipiec 2008, 13:46:27 wysłana przez Serail »

Offline Gorion

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #119 dnia: 23 Lipiec 2008, 17:46:06 »
Serail

Nick: Jak nick, dosyć oryginalny, łatwy do zapamiętania i ogólnie może być. Jedno jest pewne, o niebo lepszy od poprzedniego (Weterani z przed przynajmniej 3 miesięcy wiedzą co mam na myśli).

Avatar: Znaczek oznaczający zagrożenie chemiczne czy coś w tym stylu, pasuje do nicku i robi nie najgorsze wrażenie. Jak dla mnie jest O.K .

Sygnatura: brak

User: Moderator TG, który dobrze spełnia swoje zadanie- jest stanowczy ale nie wszczyna większych kłótni.

Zalety: Widać, że spędza dużo czasu na forum i bardzo się angażuje co jest jedną z większych zalet a poza tym pomocny i jeszcze tam parę pierdół jak na moderatora przystało.

Wady: Swego czasu pewien user twierdził, iż pan Serail wyżywa się na forumowiczach-katolikach ale chyba przedawkował polopirynę...

Skojarzenia: Po avku to jakiś naukowiec w kombinezonie probujący zapobiec wycieku chemikaliów czy cuś w tym guście.

Obrazek przedstawiający jego zachowanie na forum:

Stosunek do innych: Dobry, co tu się dużo rozpisywać.

Jaki jest poza forum: A licho go wie.

Co sądzisz o jego postach:
Krótko mówiąc cywilizowane; nie za długie, nie za krótkie, zrozumiałe i treściwe.

Skoro Boba zapowiedział zmiany to może dodam coś od siebie:

Tekst osobisty: Tekst mojego przedmówcy jest bardzo ciekawy i przypadł mi do gustu, potwierdzeniem moich słów jest to, iż tekst Serail'a wygrał pierwszą edycję konkursu.
Nie znam się za bardzo na sentencjach ale myśl mojego przedmówcy zawiera kontrowersyjną ale chyba prawdziwą prawdę życiową. Duży + za pomysł.

EDYCJA:

Nick: Przerobiony Gririon. Ale cóż... Drobna zmiana liter i teraz już sam nie wiem, z jakim palem płynę na Dwór Irdorath. Podoba mi się jednak
W tym momęcie chciałbym zaprzeczyć wszelkim plotkom jakoby mój nick ściągnąłem z Gothic'a.
Rejestrując się na TG nie znałem jeszcze NPC o imieniu Girion, mój nick ściągnąłem ale bynajmniej nie z Gothic'a lecz z Baldur's Gate.

P.S
Eregrin
Dlaczego oceniłeś mnie na "odwal" ?!
« Ostatnia zmiana: 23 Lipiec 2008, 20:01:05 wysłana przez Gorion »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #119 dnia: 23 Lipiec 2008, 17:46:06 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything