Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Biały Wilk
MooN:
Jest to mój pierwszy komiks. Jeżeli zobaczę conajmniej 5 pozytywnych komantarzy to robię następną cześć. Jeżeli nie, biorę się za poprawę tego.
http://img80.imageshack.us/my.php?image=komikscziym3.jpg
Nero:
Podoba mi się fabuła komiksu . Puki co idzie nieźle i prawie nie ma się na co skarżyć. Jednym z błędów jakie wg. mnie wykonałeś to to, że fabuła zbyt szybko się rozkręca . Kolejnym jest błąd w jednym z dymków. ÂŻebyś nie zastanawiał się czy muj post jest pozytywem czy negatywem to powiem, że komiks mi się podoba i chciałbym abyś robił następne części .
PzDr i szacuneczek
Canis:
Taki troche krótki, ogólnie fajny, coś sie przynajmniej dzieje bez wazelin iarstwa że tak powiem, produkuj dalej tylko wiesz, jeżeli chcesz sie pobawić w niewymiarowe sceny, to niedawaj żółtego tła bo gorzej sie czyta, no i mógłbyś nawet nierobić takich otoczeń tylko nakłądac jedno na drugie i oddzielać normalnie jedną kreską białą czy jakąś inną ale wtedy stonowaną a nie żółte bo źle sie na to patrzy, czekam na ciąg dalszy, ocena oczywiście jak czytasz, pozytywna i dałbym 4/5 ale będzie cią gdalszy a wszystko sie moze zmienić.
Farvan:
Hmm. Szczerze? Ten komiks jako że to twój pierwszy komiks wygląda w miarę. Trochę słabe są te chmurki (dymki) trochę kiepskie dialogi fabuła chyba z Wiedźmina (?) i mógłbyś postarać się o lepsze screeny. Wiem że ja np. nie umiałbym w ogóle zrobić. Kilka takich komiksów oglądałem i niektórzy nowicjusz zrobili nawet niezłą karierę wśród fanów . A i jeszcze lepiej by wyglądało jakbyś połączał te screeny bo takie za duże luki są. Trzymam za ciebie kciuki. A ogólna ocena to 7/10. I życzę powodzenia w dalszej produkcji.
Ps. Zapomniałem dodać że albo z niego wspaniały złodziej albo oni w zamku są ślepi. Nie wiem jak można zwinąć półtora metrowy miecz( miara tak na oko ) i nikt tego nie zauważył. Dobre .
kubason:
--- Cytat: Przeklęty ---Hmm,, Dobre, dobre! Tle że jednego nie rozumiem... Ja ciemny blondyn może być "Białym Wilkiem" ???
--- Koniec cytatu ---
To jest na tyle głupie że sie nie wypowiem, ale wole to zaznaczyć żeby każdy tego nie przeoczył.
A co do twojego komiksu to jest nawet, nawet. Jeśli móiwmy o amatroszczyźnie, więc napisz kolejny to zobaczymy na co cię stać. Pozytywny żeby niue było namyślanie się przez godzinę
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej