Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Zagadki na temat Gothica
Rakbar Nasard:
--- Cytuj ---Jak nazywali się zaginieni farmerzy na farmie Akila(porwali ich bandyci z Jarkendaru)?
--- Koniec cytatu ---
To bardziej pasuje pod quiz a nie pod zagadki, ale już dobrze.
Odp. - Telbor i Tonak.
Magiczni najeźdźcy rzuci klątwę na dom wojowników i wyznawców Innosa.
Co mam na myśli mówiąc: klątwa, magiczni najeźdźcy, dom wojowników i wyznawców?
Weryfikacja:
yankus97 - źle
Canis - źle
Doman - źle
Tidus - o części dobrze. (klątwa - źle; magiczni najeźdźcy - dobrze; miejsce - źle). Dobrze.
Sapałeś gdy ja je "naginałem" a teraz ty to ku*wa robisz.. Lepiej było zedytować post, niż pisać drugi. Ja patrze czy nie było edycji.
podpowiedź - kategoria Gothic 3; dawna, istniejąca forteca paladynów niedaleko Montery - lepiej się nie da...
Doman:
--- Cytuj ---Magiczni najeźdźcy wrzuci klątwę na dom wojowników i wyznawców Innosa.
Co mam na myśli mówiąc: klątwa, magiczni najeźdźcy, dom wojowników i wyznawców?
--- Koniec cytatu ---
Klątwa - pozmienianie ludzi w zombi i mumie
Magiczni najeźcy - Yogul i "osoby" mu służące
Dom wojowników - Ben sala
Wyznawców - niewolników asasynów
Tylko to mi przychodzi do głowy
Tidus:
Klątwa - odebranie magii runicznej przez Xardasa
Magiczni najeźdźcy - Szamani Orków
Dom wojowników i wyznawców - no właśnie... Sildern, Faring, wcześniej tereny na północ od Nordmaru. Wszystko się nadaje, sprecyzowałbyś.
Lucas Paladin:
Wiem, że łatwe :P
Urkrass.
Canis:
Dobra, panowie nam przysnęli chyba.
Gothic 2.
Jest dwóch imiennych panów cienia, jeden spotkany w krypcie obok farmy onara, oraz jeden na dworze Irdorath, moje pytanie brzmi: jak się nazywają, ich imiona ;] .
Weryfikacja:
Altair - Odnośnie nazw panów cienia, uznam je za prawidłowe, ale twoje imię to Gertruda, twój nick to Brunhilda, a ta strona to nie Tawerna Gothic, a Sweet brokacik, (zerknąć na profil Grisona).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej