Witam!
Już raz przeszedłem gotyhica 3, ale to było już dawno i postanowiłe powrócić do gry! Wszystko szło wspaniale, przyłączyłem się do buntowników. Uwolniłem już Adera, Cap dau (czy jak to się piszexD) i Montere, byłem w okarze. W gothce nie atkowałem orków, tylko zdobyłem komień do Vengradu. W Vengradzie zabiłem z połowe orków (3 dowódzców reszta została żywa). Pogadałem z królem i Karypto (tym magiem ognia na wież co mówi jak wyjśc z barriery) ide do Faring, zrobiłem misje z Trollami (koleś siedzi przed miastem). Wchodze w głąb miasta i nagel Ork imeiniem Gorak, Garok (jakoś tak) mówi mi, że jestem poszukiwany za zabójstwo...?!:/ mam 3 opcje:
-przekupstwo nie udało się
-tłumaczeni nie udąło się mimo, że mam ta zdolność
-prowokacja tego nie próbowałem, bo to chyba nie jest klucz do rozwiązania:/
próbowałem równierz amnezji, ale nie dizłą ork mnie atkuje, dostaj becki. potem dąłem się pobić, ale też nic...
Nie wiem co robić!!! wczesniej nie miałem takich problemów!!! Przecierz orki ściagją dopiero jak się uwolni więcej niż 3 miasta:/ Przecierz inaczej cała fabuła była by zwalona:/:/:/ Bo jeśłi poszukuja mnie wszyscy orkowi przywódcy to jak później zdobede liste artefaktów w Gelderan, która jest nizbędna do prawidłowego ukończenia gry!!!???
Proszę o pomoc! Albo odpowiedzien na te pytanie:
1 Czy mam się tym nie przjemwoać, taka rola buntownika i wyrznoć orków w faring?
2 Czy poźniej jesli wybije faring to bede mógł przejśc gre bez kodów?
Czekam na szybką i rzeczowa pomoc! Jeśli jest coś nie jasnego w moim pytaniu to pytajcie a znajdziecie;)!
Pozdrawiam!