Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Dziennik

(1/1)

user4585:
Witam!
Jak zapewne wielu z nas (fanów Gothica) w 3 odsłonie gry cholernie brakuje starego dobrego dziennika. Osobiście nie znam się na modyfikacja,ich tworzeniu czy też robieniu patchy. Jednak jeśli ktoś mógłby zacząć tworzyć dziennik w G3 chętnie pomogę. Mogę napisać większość tekstów w dzienniku.

Jeśli chodzi o samo wykonanie.... otóż:
Po cholerę się fatygować i tworzyć nowy dziennik. Można przecież usunąć zapisany dialog i pisać normalnie tak jak w poprzednich częściach gry.

To tylko propozycja!

Pozdro!!!

diego16:
W sumie masz racje , nierozumiem dlaczego zrobili dialog zamiast starego dobrego dziennika . Jęśli chodzi o mnie to masz moje poparcie.Tylko jest jeden problem tesz się nieznam na tworzeniu takich aplikacji.

Respev:
Szczerze? Gra oferuje około 500 zadań (sic!). Załóżmy, że do każdego damy 3 wpisy. ÂŁącznie mamy 1500 wpisów, gdzie jeden będzie się składał średnio z 3 zdań. Czyli wychodzi nam 4500 zdań. Komu by chciało sie tyle pisać? :]

Rotten:

--- Cytuj ---Komu by chciało sie tyle pisać? :]
--- Koniec cytatu ---

mnie. i na pewno innym graczom których wkurza nowy dziennik. Jeżeli ktoś się zdecyduje na podjęcie się tego wyzwania może liczyć na moją pomoc nawet w pisaniu połowy tych wszystkich zadań.

Isentor:
przywracanie wątku

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej