Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Premiera Gothic 3

(1/2) > >>

Thoro:

--- Cytuj ---Ten dzień wreszcie nadszedł - piątek trzynastego jest dla nas bardzo szczęśliwym dniem. W odróżnieniu od niektórych, gracze tylko czekali na niego. Sprzedawcy gry zostali zaskoczeni popytem na Gothic 3. We wszystkich zagranicznych sklepach sprzedano już prawie wszystkie egzemplarze, a w wiele sklepów internetowych świeci pustkami. Rozpoczął się prawdziwy wyścig o to kto pierwszy kupi grę. Miejmy nadzieję, że Polska premiera również przysporzy nam równie emocjonujących wrażeń.

--- Koniec cytatu ---

Arthas:
Cóż, można się było tego spodziewać i chyba nikt nie jest zaskoczony z tego faktu. Zapewne wszyscy gracze cieszą się, iż gra tak szybko wyszła i są bardzo szczęśliwi. Ja również jestem zadowolony i mam nadzieję, że Gothic III PL już wkrótce zasili półki sklepowe i sklepy internetowe. Ciekaw jestem, jakie mają wrażenia z gry pierwsi posiadacze "trójki".

Arkhan:
Jestem zadowolony że Gothic III wyszedł teraz. A wiecie czemu? Bo skoro wyszedł w roku szkolnym, to ma sie na niego dwa razy większą ochotę   .

Niestety mi nie pójdzie jak narazie, może kiedyś. Szczęsliwi ci co teraz posiadają na swoich półkach dopiero co kupione Gothiki , również jestem ciekaw jakie są ich "na oko" opinie dotyczące świata Gry i jej dodatków, między innymi muzyki. Będe musiał zadowolić sie solucją i screnami :P .
Ale i lajtowo że w końcu wyszedł, wszak na to cale wakacje czekaliśmy.

200 post na tą okazję ;].

Z wyrazami szacunku...

Nefarius:
również cieszę się że gothic III już wyszedł, jednak bende bardziej szczęśliwi 3 listropada, gdy dostane sojego gothica III. lecz jednak do tego czasu bende musiał sie zadowolic screenami i innymi widomościami ... jak część innych polskich graczy ...

DeadFish:
Oczywiscie ciesze sie ze G3 juz jest, jednak nie ogarnia mnie zadna euforia. Euforia to mnie ogarnie 3 listopada, jak moja edycja kolekcjonerska zapuka do drzwi i poprosi o 160 zl :D
Jak na razie to bede sie staral dowiedziec sie JAK NAJMNIEJ o przechodzeniu gry i fabule - sam chce ja poznac.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej