Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Problem z Xadrasem

(1/1)

marcelek123:
Jestem na etapie naprawy Oka innosa , Vatras i Pyrokaro ( chyba źle napisałem ) czekają już przy słonecznym kręgu . Gadałem w Xadrasem , i nie chce iść tam ,  nie moge z nim nawet pogadać ... ;/
Pomocy.
Marcelek

rafalos890:
Musisz sobie załatwic lepszą zbroję (to jest lekki pancerz łowcy smoków lub pancerz rycerza). Wtedy Xardas pójdzie do Słonecznego Kręgu. A tak w ogóle to mógłbyś zajrzec do jakiejś solucji.

Pozdro. Rafalos890

Isentor:
Możliwe, że jesteś kolejną osobą, która nie czyta dialogów a później takie są skutki... Sprawdź w dzienniku (N) czy masz tam wpis mówiący o tym, że Xardas zgodził się iść do słonecznego kręgu. Jeśli jest a Xardas nie chcę się ruszyć masz buga. Jeżeli nie ma wpisu to znaczy, że czegoś nie wykonałeś... Aha i musisz być na 2 stopniu w danej gildii. Czyli łowca smoków albo paladyn, ponieważ arcymagiem zostaje się po rytuale naprawienia oka innosa.

marcelek123:
Moja wina , nie byłem palladynem , prosze o zamknięcie tematu i dziękuje za pomoc...  

Moja wina , nie byłem palladynem , prosze o zamknięcie tematu i dziękuje za pomoc...  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej