Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Genesis czyli G4 KIEDY ?
czarny mag:
Firma Spellbund ogłosiła że Gothic 4 ukarze się nie wcześniej jak w 2009r(Spellbund w rok i sześć miesięcy czy nie są zbyt ambitni ) . Ponad to wiadomo iż Gothic 4 będzie dalej z udziałem bezimiennego w roli głównej , spodkamy również npc - tów z poprzednich części Gothica . Zmieniony zostanie interfejs , walka w zwarciu i nieco grafika gry ( Spellbund stawia na sprawdzone silniki graficzne ) . Poza tym nieznane tereny z G3 w G4 zostaną odkryte, świat po tamtej stronie gór ma być bardziej baśniowy ( elfy , krasnoludy.. może.. )
Moje pytanie do was
Jak myślicie kiedy ukaże się Gothic 4 Genesis ??
.:KERTH:.:
Po pierwsze:
W gothicu 4 nie będziemy łazić bezimiennym. Tylko jakimś innym typem. Przecież podtytuł Genesis, znaczy "początek".
Po drugie, G4 ukaże się wtedy, kiedy zamierzają autorzy.
Galeria_Ciastek:
Heh, mam pytanie, po co to dałeś w dziale "mody" . Mniejsza o to. G4 powinien się ukazac w 2009-2010 roku. Nie będziemy łazic Bezim (chyba, że coś twórcy zmienią). Po za tym, informacje które wypisałeś, pojawiłi się na forum daaawno temu, więc nie dopatruje się sensu w tym temacie.
Pozdrawiam,
Ciastek
Tkoron:
--- Cytuj ---W gothicu 4 nie będziemy łazić bezimiennym. Tylko jakimś innym typem. Przecież podtytuł Genesis, znaczy "początek"
--- Koniec cytatu ---
Ekchm, twój argument jest debilny. przecież " początek " może być początkiem bezimiennego, jego historią sprzed powstania bariery.
Respev:
--- Cytuj ---Ekchm, twój argument jest debilny. przecież " początek " może być początkiem bezimiennego, jego historią sprzed powstania bariery.
--- Koniec cytatu ---
To twój argument jest debilny jak to ująłeś. Twórcy wyraźnie powiedzieli, że nie będziemy kierować losem dotychczasowego bohatera. IDENTYCZNY temat znajduje się już w dziale Gothic 4.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej