Strefa pomocy > Gothic
Vista i filmy z GI i GII Nk i normalny
HuBerTo:
chodzi o to ze jak mi sie jakis film sie wlancza to nie dziala a na xp pamietam ze dzialaly np to poczotkowe intro i inne filmiki nie dzialaja jak cos to mam monitor samsung n913n i karte graf nVidia 8800 ultra <3 resZta chyba juz nie wazna ale jak potrzeba moge dopisac wiec czemu filmki mi nie dzialaja wszystko i detale mam na full a graf mam 1280:1024x32 prosze o pomoc !
Jak ktos mi napisze zdanie typu "Zmien na xp" to poprostu zabije ...
diego16:
może to wina karty , jest zamocna na g1 . a jeśli chodzi o inne czesci gothica to niemam pojęcia.Heheheh może to rzeczywiście wina Visty ale to tylko sugestia.
XAR_DAS:
Raczej wina Visty. Na xp będą działać, ale filmiki na pewno nie. Taki temat już był. jedyne co możesz zrobić to zmienić na XP
HuBerTo:
nie no wiem ale te porady z xp to sobie mozna naprawde wsadzic powtarzam poraz setny w du... bo to na 100% wina visty bo mialem xp kiedys dzialalo i zreszto mam program do otwarzania GI filmow ale mysle ze brak jakiegos kodeka z xp to moja sugestia ... albo jakiegos stera ... ale wina jkarty to nie jest
Pawelck91:
Mailem ten sam problem tylko u mnie raz filmik sie wlaczal raz nie ... U mnie jedynym wyjsciem bylo zmienienie systemu na XP :/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej