Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Britney Spears i inne
Respev:
Eh, ale macie chłopaki problem. To jest ameryka i tu się z byle g*wna robi hajs. Dajcie sobie na wstrzymanie. Gdybyście za byle co dostawali 300000zł miesięcznie, to zaręczam, że darli byście nawet gęby publicznie, żeby zarobić takie pieniądze. Poza tym, mówicie, że te kobiety nie umieją śpiewać, a wasi idole muzyczni z zakresu metalu niby umieją? Np. taki wokalista Behemotha. Taa, pięknie "śpiewa", kaka demona i "żryj włosy z penis-a" - naprawdę godne polecenia, bardzo ambitne teksty.
Dairin:
Nie no... Ale Ksysiu napisałeś temat, aż się przestraszyłam :D
Hm. Jako przedstawicielka (chyba) jedyna płci żeńskiej w tym temacie, wypowiem się co uważam na temat w/w artykułu.
Muszę przyznać, sama się tego boję, że kiedyś byłam zapaloną fanką tego rodzaju muzyki. Mam na komputerze tyle tych piosenek, że można by złożyć kilka płyt. Bogu dzięki, zmieniłam preferencje muzyczne i jestem z siebie dumna :) Wypowiem się co uważam na temat wymienionych przez moich przedmówców gwiazd.
Britney Spears- Powiem szczerze, że kiedyś ją lubiłam :D Aczkolwiek uważam, że to, co wyprawia zniesmacza mnie zupełnie. Pomijając fakt, że jej talent wokalny nie jest cudowny, jej zachowanie jest wprost okropne. Jej ciągłe afery z Kevinem A, jej mężem (co miało chyba tylko dodać rozgłosu i zyskać nowych kupców płyt), jej ogólnie zachowanie. Kiedyś widziałam w MTV jakiś filmik, który został przez nią nakręcony podczas upojnej nocy z Kevinem, jak dla mnie to było zniesmaczające i niestosowne. No i oczywiście to, że zostaly jej odebrane prawa rodzicielskie (choć to już coraz częściej normalka, że kobiety piją w ciąży, palą, a przede wszystkim nie interesują się swoimi dziećmi i je źle traktują)
Paris Hilton- Jest takie ładne powiedzonko: "Paris Hilton jest znana z tego, że jest znana" Zgadzam się z nim całkowicie, bo była ona już aktorką, piosenkarką i wieloma innymi, wszystko z jednym skutkiem (tragicznym). Co do jej wyglądu, nóg, czy czegokolwiek innego, to chyba bym szybciej jako chłopak podcięła sobie żyły niż powiedziała, że jest ładna. (A i prawdę mówiąc nie widzę nic pięknego w jej nogach). W zasadzie znana jest również ze swoich harców bez bielizny, pijackich imprez itp. O talencie muzycznym nie wspomnę, bo jej jedynym talentem jest chyba wydawanie pieniędzy.
Shakira i Beyonce - Hm. Bardzo je lubię. Całkiem podoba mi się ich muzyka. Dość ładnie śpiewają, nie są wulgarne ani perwersyjne, a w dodatku bardzo fajnie tańczy się salsę do ich piosenek (są w ciekawym, latynoskim stylu). Hm, Ksysiu, mówisz, że Doda i Mandaryna ze sobą toczą wojnę, ale ponoć Shakira i Beyonce też miały jakieś niesnaski pomiędzy sobą. Ponoć miały podobne sceny w swoich teledyskach (albo i nawet te same), ale widać ostatnio się pogodziły, bo nagrały razem piosenkę.
Pink- Zawsze ją lubiłam i uważam, że jest w porządku. W zasadzie ostatnio nic nie słyszałam na jej temat (żadnych nowych piosenek ani nic). Może dlatego, że ostatnio się pobrała?
Hm. Jestem ciekawa co uważacie o Rihannie?
Metztli:
Plastik is fantsatik...
Ale to co robią te kobiety to przekracza wszelkie granice i normy... To żałosne.. One nie mają honoru. Są głupie, więc jakoś chcą sie pokazać...
Paris Hilton - a wiecie co ona ostatnio wymyśliła? ÂŻe chce być mamusią... Jasne, o psa zadbać nie umie to ja współczuje jej dzieciom, zresztą wystracczy jej powiedzieć że utyje i już jej pomysł z główki ślicznej wyleci... Jest żałosna i żałośnie zwraca na siebie uwagę. Te jej wybryki, pokazywanie, niby przypadkiem za dużo ciałka (silikonu jak kto woli)...
Britney Speras - czekajcie, czekajcie... To ta co łeb na łyso sobie zgoliła? I ma dzieci? Oj, współczuje tym dzieciom... Niezła waritaka i jeszcze sie z Hilton zadaje... Też kobieta-porażka i silikon
Doda - To wariatka! Jak ona sie zachowuje? Jest bardziej nienormalna niż ja... I ten jej śmiech..Boże jak mogłeś takie przygłupie stworzenie na świat wypuścić?
E, właściwie jak tak popatrzeć to mnustwo sie teraz takich gwiazdeczek narobiło, co to mają kase i myślą że im na wszystko wolno...
Robben:
Czas odświeżyć ten temat, a więc ja wyrażę moją opinię na temat tych gwiazd, zatem:
- Britney Spears: no nie cierpię tej babki. Jej piosenki nie są złe, zresztą ostatnio nagrała jakąś nową, ale jej charakterek jest trochę głupi. Ostatnio ponoć, ta kobieta znalazła się w szpitalu psychiatrycznym, ale nie wiem z jakich przyczyn. W każdym razie, jej lata świetnej kariery już dawno przeminęły.
- Paris Hilton: może to dziwne, ale nic o tej babie nie wiem, ale sądząc po tutejszych opiniach, ta kobieta też nie grzeszy rozumem.
- Shakira i Beyonce: wolę tą pierwszą od Britney Spears. ÂŚpiewać nawet potrafi, ale ostatnio żadnych nowych piosenek nie nagrała. O tej Beyonce nic nie powiem, bo też o niej nic nie wiem.
- Doda i Mandaryna: no... ta pierwsza ma tylko jeden przebój, który mi się podoba, ale reszta jest beznadziejna. Doda szpanuje swoją urodą, idiotycznie się zachowuje i śmieje, a jak na kobietę za dużo przeklina i za to za nią za bardzo nie przepadam. Mandaryna też jest nie dużo lepsza, choć ją wolę. Ma lepszy charakter, też jest ładna, ale jej piosenki są beznadziejne. Dziwię się, że kiedyś mi się one podobały. Zresztą Mandaryna już chyba nie śpiewa.
To chyba wszystkie takie ,,gwiazdeczki'', bo nie przypominam sobie, żeby jeszcze jakieś podobne do nich były.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej