Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Bogowie

(1/2) > >>

Vlades:
Witajcię, mam dla was pytanie, a mianowicię:
Którego Boga lubicię najbardziej??

Ja oczywiście Beliara, chcę aby stał się najpotężniejszy ze wszystkich. Lubię go i jego sługów są potężni, a ja jednym z nich!!

Upss, trochę sknociłem nieda się głosować na Innosa, no trudną jeżeli ktoś chcę będzie musiał pisać czy go luni!!

PRZEPRASZAM!!

Enzo:
Ehh.... Rzeczywiście trochę schrzaniłeś tą ankietę, ponieważ moim wyznaniem(oczywiście tylko w grze  ) jest Innos. Jest Bogiem dobra, sprawiedliwości i chyba samych pozytywnych rzeczy. Gdy modlę się przy jego kapliczce to obdarzy mnie jakąś nową umiejętnością, a jak w GII : Noc Kruka pomodliłem się przy posągu Beliara to strzała z błyskawicy dostałem  .

Vlades:
Bo się modlić nie umiesz jak zaczynam grę w G2 NK to odrazu po pogadaniu z Xardasem to się przespałem poszedłem do posągu wziąłem chyba ostatnią opcje gdzie daję mu w ofieże 3 życia i mi 500 szt. złota., a na początek to dużo. No i tylko przy nim możesz się pomodlić aby ci dał możliwość psłógiwaniem Szponem Beliara!!

Enzo:
Ciekaw jestem skąd masz 500 sz. złota na początku gry?? Dobra i chyba to jest temat jakiego boga lubisz najbardziej a nie Modliłeś się do posągu Beliara i jaką ofiarę złożyłeś?  

Dobra

Vlades:
No on mi dał 500 szt. złota. No i tak post jest poświęcony jakiego Boga lubisz, a nie czy się do niego modlisz  masz rację wieć nie wracajmy do tego tematu, dobra??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej