oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
Mod zapowiada się doskonale, połączenie G1, G2 i G3 to był świetny pomysł!!Czekam nie cierpliwie na demo!! A mam pytanie, jak będzie z magią? Podział na kręgi, czy Prastara Wiedza? Oraz jakie czary będą wchodzić w grę(chodzi mi o ogólny zarys czarów w grze dostępnych)?PzDr
No połączenie trzech części gothic to dobry pomysł.No fajne te screeny tarczy, ale sądze że i tak je ulepszycie^^ choć są lepsze od tych co w przepowiedni mają być bo jakoś te screeny z ich tarczami mnie nie przekonały. Mam nadzieje że niedługo będą nowe screeny z tarczami albo jakiś filmik z nimi^^. Mam pytanie:Czy będą postacie takie ala wrzód?
Powiem że mod wyjdzie bo widziałem już trailer i jestem pewien że pobije "Mroczne Tajemnice" PoziomkaZ a same screeny robią na mnie duże wrażenie...
nie no mam player kita,GMDK i moda ale gdy wchodze do portalu w piewszej lokacji gra mi się wylacza ;| zainstalowlaem cos zle?;/ no bo np. jak mam GMDK to wziołem i go rozpakowalem w folderze z gra ( w moim poryzpadku dysk D i folder Gothic.) prosze o pomoc bo bym sobie z checia zagral w GWW
Hm czy mi się zdaje czy bedzie nowa animacja do walki tą piką? Â