Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Gothic Wielka Wojna
nwpjarek:
No połączenie trzech części gothic to dobry pomysł.
No fajne te screeny tarczy, ale sądze że i tak je ulepszycie^^ choć są lepsze od tych co w przepowiedni mają być bo jakoś te screeny z ich tarczami mnie nie przekonały. Mam nadzieje że niedługo będą nowe screeny z tarczami albo jakiś filmik z nimi^^.
Mam pytanie:
Czy będą postacie takie ala wrzód?
Xardas17:
--- Cytat: nwpjarek ---No połączenie trzech części gothic to dobry pomysł.
No fajne te screeny tarczy, ale sądze że i tak je ulepszycie^^ choć są lepsze od tych co w przepowiedni mają być bo jakoś te screeny z ich tarczami mnie nie przekonały. Mam nadzieje że niedługo będą nowe screeny z tarczami albo jakiś filmik z nimi^^.
Mam pytanie:
Czy będą postacie takie ala wrzód?
--- Koniec cytatu ---
NO NIE WIEM narazie nie ma
Co do tarcz to wersja pre alfa nie ma co tu opisywać jej ;d
Markus:
Powiem że mod wyjdzie bo widziałem już trailer i jestem pewien że pobije "Mroczne Tajemnice" PoziomkaZ a same screeny robią na mnie duże wrażenie...
Xardas17:
--- Cytat: Markus ---Powiem że mod wyjdzie bo widziałem już trailer i jestem pewien że pobije "Mroczne Tajemnice" PoziomkaZ a same screeny robią na mnie duże wrażenie...
--- Koniec cytatu ---
Wąpiłeś ? Odrazu mówiłem że mod wyjdzie przecież pokazywałem screny itp. tuż przed listopadem :D tylko właśnie dlatego by było to realne
Co do demka mogą być małe błędy ale to jak wiadomo to tylko jest demko oczywiście demko ma większe wymagania
nawet większe niż NK
Markus:
To ile będzie cała modyfikacja ważyć? Jak mówisz że demko będzie większe od NK?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej