Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Gothic Wielka Wojna

<< < (9/25) > >>

nwpjarek:
Na jakiej zasadzie działa % leczenie?
No i moje ostatnie pytanie(mam taką nadzieje  ) Czy będą specjalne bronie które będą mogły zatruć lub np.zapalić przeciwnika?

Xardas17:

--- Cytat: nwpjarek ---Na jakiej zasadzie działa % leczenie?
No i moje ostatnie pytanie(mam taką nadzieje  ) Czy będą specjalne bronie które będą mogły zatruć lub np.zapalić przeciwnika?

--- Koniec cytatu ---

Na to czekałem  

% leczenie = wartosć wiadoma % =100

czyli zejmy np mięso chrząszcza daje nam 10 % leczeina czyli 10 takich mięs i już jesteśmy zdrowi tak samo jest z manną

Mysle ze to dobry pomyśl zresztą sami to osadźcie

co do mieczy bedą takowe miecze ale nie duzo :D jak sie uda bedzie mozna je zatruwać

Vedymin:
Generalnie leczenie procentowe to jedna z dobrych stron G3 i pewnie stąd ten pomysł. Bo zawsze mnie irytowało w Gothicach że mam 500 HP i musze chlac 10 miksturek leczących dodających po 50:/

Xardas17:

--- Cytat: Vedymin ---Generalnie leczenie procentowe to jedna z dobrych stron G3 i pewnie stąd ten pomysł. Bo zawsze mnie irytowało w Gothicach że mam 500 HP i musze chlac 10 miksturek leczących dodających po 50:/

--- Koniec cytatu ---

No to chociaż jedna kolejna dobra strona gww :D

tezx mnie to irytowało a tu bedzie naprawde trudno mikstury sa 6 razy drozesze

ale warto kupować

Vedymin:
Może to głupota ale fajnie by było jakbyś wprowadzil dużo nowych potraw i trunków. ÂŻe jak pójde do tawerny to moge sobie wybrac duży wachlarz potraw  aha no i nieomieszkaj dodac kobiet

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej